icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

polovnicka92
17. mar 2018

@vyvka ms si mala 19.2.18 neviem kolko dnovy mas cyklus??? ale ak 28 dnovy a ms mas mat v nedelu este nic niw je stratene predsa 😉 ja by som skusila testovat az v stredu najskor na Tvojom mieste 🙂

akopprincezna
17. mar 2018

@janamexico dakujem. A mala si aj implantacne spinenie? Ja som to mala 3 dni namiesto menstruacie take hnede spinenie. Tak som zistila, ze cakame babo. No a vcera vecer som zas na papieri objavila ruzovy vytok. Isla som si lahnut a preslo to... Myslis, ze sa len udomacnuje? Ci to moze byt zle?

sunflower109
17. mar 2018

Vidno nevidno ? 😑Mne sa už zdá bieloba :(

looola
17. mar 2018

@sunflower109 ja tam nič nevidim 🙁

kukurica77
17. mar 2018

@sunflower109 Ja vidim slabucky dusik...testovala by som este vecer,alebo zajtra rano.Uz ti aj meska ms?

sunflower109
17. mar 2018

@kukurica77 ešte nemeška ale som 29DC

vyvka
17. mar 2018

@polovnicka92 ano ms som mala 19.02.18
Cyklus mam skor az 34 dnovy a ms podla menstruacneho kalendara az za 9 dni

polovnicka92
17. mar 2018

@vyvka to si na tom podobne ako ja 🙂 tiez mam take dlhe cykly..podla mna este skoro testujes. S tym kalendarom nemam skusenosti ale som v podobnej siyuacii ako Ty ale ja som mala ms 27.1.18 tyzden som testovala na 3 slabulinke ciarky na 1 nic a vcera rano taka rozmachlena dneska som sste netestla musim si kupit testy 🙂

vyvka
17. mar 2018

@polovnicka92 mno kedze mam dlhy cyklus tak asi je normalne ze ms ma prist az o 9 Dni ja uz sama neviem
Raz mam dusikov potom zase nic cele zle musim pockat na 16DPO
Aspon
Daj vediet potom ako si dopadla 🙂!

trblietava
17. mar 2018

@matik7 a čo budete mať chlapčeka či dievčatko? ♥ Vieš co moja mužovi prišli na nízky počet spermií čiže pravdepodobne sa nám kôli tomu nedarí , takže berie vitamíny a o mesiac šup ho na spermiogram a uvidíme čo sa dá robiť 🤔 strašne to ubehlo nedávno si sem pridávala testik a teraz už odpocitavas pomaly dní do pôrodu 😍 nech ste zdraví užívaj tehotenstvo ☺

trblietava
17. mar 2018

Baby stalo sa vám že sa vám akoby rozpil tehu test a tam kde by mala byť 2.ciarka je čiarka ružová ale rozpita? 😁 Tie testy sú tento cyklus nejaké začarované či čo. Nie dosť že neviem kedy má prísť ms ešte toto 🙈 Robila som teraz pepino

janamexico
17. mar 2018

@akopprincezna nemala som spinenie radsej by som zavolala pre istotu doktorke moze to byt vazne ale aj nemusi budes mat klud

polovnicka92
17. mar 2018

@vyvka jasne ze dam aj Ty daj 🙂

polovnicka92
17. mar 2018

@trblietava ja sok mala vcera rano posli Tvoj 🙂

trblietava
17. mar 2018

@polovnicka92 no super ja to mám takto 😀 veď ale ty máš // si tehu? ☺

polovnicka92
17. mar 2018

@trblietava tak isto som chcela Tebe napisat ze podla mna si 🙂 ja som nerobila este odvtedy test ty si si kedy robila kolky den si cyklu?? 🙂

trblietava
17. mar 2018

@polovnicka92 ja som robila v stredu mala som ducha na rapiclear teste poobede vcera som robila baby top test a negatívny dnes poobede pepino a toto 🙈 no ja som 47DC 😀 mávam aj takéto dlhšie cykly občas takže neviem koľko som dní po ovulke. Celé divné. Ráno chcem spraviť ďalší pepino či není chybný test. Ty máš také koľajnice a nerobíš ďalší test? 😂 No sprav ráno aj ty ak máš som zvedavá ale u teba to vyzerá jasné podľa mňa ♥ už ti mešká?

polovnicka92
17. mar 2018

@trblietava tiez to bolo take rozpite dneska je uz tensia ta ciarka ale rovnako viditelna 🙂 neviem ci eom tehu posledny tyzden co som robila testy boli len takyto duchovia az na vcera 🙂 neviem ci chybny test alebo co ako my sme sa nesnazili este davame si pozor cize ak bude babatko tak asi to tak malo byt 🙂 a moje cykly su velmi dlhe 35-40 dni len 3.3. Som mala vytok ruzovy a slabo hnedy ale len tak na papieri a odvtedy taketo testy 3 mi vysli vcerajsi prekvapil 🙂 a posledny menzes bol 27.1.18 🙂

polovnicka92
17. mar 2018

@trblietava lebo asi dve baby v inych diskusiach mi napisali jedna ze niesom tehotna a druha ze premoceny 🙂 tento je woman secret.. mame podobnu situaciu :D a nejake priznaky mas?? 🙂

matik7
17. mar 2018

@trblietava budeme mat chlapceka❤️ myslela som si, ze to bude dievcatko ked posledny sexik bol 3dni pred ovu..aj podla nevolnosti a chuti. Ale malicky sa ukazal v plnej krasne😍🙏🏼
Akurat mi tancuje v brusku, verim, ze coskoro to zazijes aj ty, urcite sa ani nenazdas🙂
Aspon ste zistili kde je problem, to je super.. potom napis ako dopadol dalsi spg. Aa mozno ho ani nebude treba😋 zajtra rano cakam krasny pozitivny tesiiik

polovnicka92
17. mar 2018

@trblietava mne sa Tvoj paci tiez si myslim ze bude babatko 🙂

trblietava
17. mar 2018

@matik7 to musí byť krásne cítiť ako sa tam vrtí ♥ zlatee 😊 býva ti zle od žalúdka? Dobre dám vedieť ale tentokrát asi zas nič lebo testik som spravila už teraz 😂 a negatívny takže asi si zo mňa robia testy srandu 😁 ďakujem 🤗

trblietava
17. mar 2018

@polovnicka92 ty si robila ten testik dnes? No je tam čosi 🤔 sme na tom dosť podobne ja posledná ms 30.januar, no a ja 5.marca som mala v hliene krv. Môj testik dnešný bol pekný len škoda že nie pravdivý, teraz mi na ďalšom nevyšlo nič tak už len asi fakt počkať pár dní či príde mrcha 🙈

trblietava
17. mar 2018

@polovnicka92 príznaky mám také ako na ms bolestivé prsia a podbrušku nič viac a ty?

trblietava
17. mar 2018

@polovnicka92 budeš ešte testovať?

happy9911
17. mar 2018

Den ocakavanej ms..negativny podla mna

polovnicka92
17. mar 2018

@trblietava ten rozmachleny vcera rano a tento svetly pred vcerom vecer 🙂 takze dalsi co si robila po tom co si sem dala je cisty?? Jasne budem 🙂 no trosicku citlive prsia sem tam pichanie v podbrusku a dneska som vstala a strasne sa mi tocila hlava cca 10 minut ale to nemuselo byt tym

miirkka1
17. mar 2018

@polovnicka92 daj vediet ako si dopadla..ja toto som mala asi pred tyzdnom...slabucky duch,dalsi den nic,dalsi vecer duch ,potom zase nic....predajca mi povedal,ze ak ta druha ciarka je slaba a seda nie je slabuckoruzova,tak to je reakcia na nejake zlozky v moci...test bol one step....

polovnicka92
17. mar 2018

@miirkka1 ano tiez to tak beriem ale niektore zienky maju len taky kanalik a silnie im to cize meviem na co sa mozme 100perc spoliehat 🙂 zajtra urobim rano test 🙂

miirkka1
17. mar 2018

@polovnicka92 prosim hned daj vediet...ja som mala ruzovy vytok 3.3. testla som testom z DM pred 3 dnami negativny...den pred tym one step duch sedy....to keby sa 3.3.uhniezdovalo,od toho je 12dni nemalo by to byt uz tmave?