Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miirkka1 ten one step to absolutne nepoznam 🙂 dneska si kupim asi ten dr.max celkom dobre som nan citala a bud nech je brutalne cervena ciarka alebo snehobiely.. tiez som chcela digitalny ale kde som ho zhanala ho nemali behnem dneska do dr.max drogerie a kupim si 10kovy obycajny a nech sa deje co sa ma 🙂
@polovnicka92 ten dnešný si robila citlivosť 25? Nemám doma testy a už ani netestujem je to o nervy radšej pár dní počkám či dôjde ms 😐
@polovnicka92 potom hod fotecku dr Max ten vraj je najspolahlivejsi aspoň mne nerobil žiadne kanáliky stále bol biely 😁
@mim23 pozitívny testik 😍 koľko si dní od ovulácie?
@miirkka1 digi by este neukazal mne digitelny ukaza zbytocne vyhodene peniaze ked si na zaciatku tak ukaze 10 a mne fungoval rapid clear taka ruzova krabicka do prudu mocu mne digi ukazal az ked mi tyzden meskalo 😊
@miirkka1 a tvoj dnešný testik ako? Nevidela som tu foto
Prec pomylila som sa 😂
@vyvka ja nevidím 😐
@prskavka2223 ja vidim ducha volnym okom ale pockaj kolko mas do ms
@prskavka2223 no vidno takú akoby pretlacenu ciarku, je to aj na živo do šeda? Už ti mešká? Sprav foto všetkých a daj pod seba 😁
@prskavka2223 aj ja vidim 😍
@janamexico do MS mam 5 dni este
@trblietava no mam len tento a z piatka vecera ked som si robila zase iny,ze ci aj ten mi duchuje...to je tento
@prskavka2223 mne duchovali preto lebo som mala cystu folikularnu ale nemusi to byt tvoj pripad pockaj aspon 2 dni a urob testit tak mam povedane ze kazde dva dni hormon stupa
@prskavka2223 ducha vidim jasna ciarka taka ista hruba ale mne tieo palickove nikdy dobre neukazali ja som testovala s rapid clear ruzova krabicka do prudu mocu
@janamexico ja praveze by som nemala mat ziadnu cystu,chodim ku gyn.kazde 2 tyzdne skoro. 16.2. mi robili zakrok,nasiel mi polyp na maternici tak to muselo ist von,ale ziadnu cystu nic.
@prskavka2223 ja vidim ciarku....
@prskavka2223 tak pocjaj par dni urob testik ak budu duchovat chod k dokimu
@trblietava dnes som nerobila ani vcera. Pred 3 dnami a nic ...ani len ta seda palicka
@polovnicka92 je mi luto, podla mna kanalik takze negativny
@janamexico ja som uz vyskusala dr.max,woman secret palickovy aj kazetkovy a este 2 take tycinkove z ebay a jeden bol cisty a ostatne vsade duch :-/
@prskavka2223 no vidno tam pekne ale ak je to ten čo si myslím teda Mamatest tak s ním nemám dobré skúsenosti. Alebo to môže byť tak ako píše @janamexico že je to cysta.. asi najlepšie bude ak budeš testovať o 2 dní napr. tym 10tkovym dr Max a už by to malo byť jasné 😉 inak píšeš že ste sa nesnažili že neplánujete,ale ak by si tehu bola , tak by ste sa tešili, však? ♥
@prskavka2223 podla mna pozitivny...ciarka je dost hruba
@prskavka2223 prepaaac poplietol sa mi do toho iný príbeh @polovnicka92 sa nesnažili ale to všetko ostatné čo som písala som myslela tebe 😁🤗
@trblietava my planujeme a snaziiime sa uz 3 a pol roka,vysetrenia uz mame za sebou aj spermiogram aj reprodukcnu imunologiu,aj stitnu zlazu. Mam za sebou jeden potrat v 5tt ☹...nic na svete si viac neprajeme ako mat dietatko konecne 💜💜💜💜

@mim23 digitalny nie je skory test...ty mas tu ciarku hrubsiu a doruzova...za mna pozitivny.. pri prvej dcerke som mala este slabsiu tu ciarku ale bola doruzova...pri tychto testov na one step len seda tenka