Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava no ja takto:horny ranny uz suchy a dolny teraz robeny a zase som kupila inu znacku aby som videla....je mozne,ze poobede mi krajsie ukazuje ducha?
@veronika2703 folikulometria je len na to aby sa potvrdilo dozretie folikulu a ovulacia, pripadne teda presny cas ovulacie a podla toho nacasovat styk, ale na to iste rovnako dobre sluzi meranie bazalnej teploty. Folikulometria moze odhalit pripadne anomalie v cykle, nedozretie dolikulu az po ovulaciu alebo anovulacne cykly, vsetko z toho sa da riesit. Folikulometria je skor diagnosticka metoda ako metoda na uspesne oplodnenie aj ked tym nacasovanim moze v danom sledovanom cykle pomoct
@trblietava ale uz nebudem testovat az ked bude meskat,lebo zbytocne sa len stresujem a to testovania aj tak k nicomu mi nepomoze ☹
Ahojte baby, trosku tak od temy ale je vas tu vela tak snad budete vediet poradit. Momentalne som v 7tt+3. Bola som dnes u lekarky tak akcia srdiecka tam je ale malicke je tak o tyzden az tyzden a pol mensie. Nemate s tym skusenost? Ako ste to mali na dalsich kontrolach. Moze to byt este vsetko ok a dobehne to? Ja som z toho v panike v septwmbri sme prisli o malicke v 10tt tak mam strach.
@emikyana my sme boli o dva tyzdne mensi mala sa narodila podla mesiaca v 38 ukonceny ale podla velkosti a vyvoja v 37 isli sme sc mala som uraz 🙂
@prskavka2223 mne ten woman secret duchoval ešte viac
@domidee no mne duchuje uuuplne kazdy 🙂)),ale uvidime,testovat nebudem az mozno v den ocakavanej ms
@majuska01234 super krásny testik gratulujem
@butterfly333 taze som v tom?
@majuska01234 jednoznacne gratulujem
@majuska01234 mas tam jasne ciarky uz len k dr 🙂
Baby mate nieco nove??? 🙂
@majuska01234 jednoznacne aaaaaano takze gratulujem 😍
@majuska01234 A ty si co myslis o svojom teste?Ze je negativny?Nechapem niekedy z otazok co tu niektore davate...
@majuska01234 A este sa pytas,ci si v tom? 😮
To akoze vazne toto myslis?
@majuska01234 si tehu gratulujem.😁
@polovnicka92 ajoj ja nie...po viditelnych dusikoch dnes len ledva tienik druhej,ale mam este 4 dni do ms takze bud alebo...ale neverim tomu,zeby z toho bolo tehu,skor som zmierena ze zase pride MS ☹. A ty?
@majuska01234 ako vidim v tvojom blogu,uz mas jedno dieta.. Nevies rozoznat pozitivny test od negativneho? aj v letaciku to je velmi jasne popisane co je pozitivne a co negativne
@prskavka2223 ahojko ja som sa netestovala ja som menzes nemala od konca januara a tiez na kazdom bol duch premyslam nad tym digitalnym ty si ten neskusala?? U Teba nic nie je stratene este hlavu hore ;) mna najviac zmiatlo to ruzove spinenie 3.3. Co sa mi ored tym nikdy nestalo a prsia ma bolia uz asi pride mrska sama meviem co mam robit. Ty otestuj o 5 dni a iviidis tie kolaje ;) 🙂
@nivea777 Tiez som si vsimla,ze uz dieta ma a preto som zostala normalne v nemom uzase,co sa dokaze zena,ktora uz bola tehotna opytat... 🙈
@polovnicka92 no neverim tomu,lebo ma uz aj brucho pobolieva ako na MS ☹...ale tak co uz,snad dalsi cyklus mame sancu ☹...drzim ti palce 😉
@karolina196 🙈🤣
@majuska01234 vies co neviem nieco sa mi tam marí 👍🏼🤪 skus o 2 dni este testnut 🤣🤣🤣✊🏼👍🏼

@vyvka ja sa mam výborne, ďakujem. Tak držím palce, nech sa zadari.