Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@prskavka2223 Tvoj test z 18.3. vidim //...Drzim palceky, aby tmavli 😉
@majuska01234 nadherne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@monika2101 Tvoj koment 20.3......

@luta13 no tak ale uz ozaj 🙈🙈🙈🤣🤣🤣
@luta13 dakujem ano pobozkam ☺
@prskavka2223 a nemerias bazalnu teplotu?😊
Zienky, existuje nejaky tehu test, ktory by ukazal v ktorom tyzdni som? na nete nasla len ze do nejakych 3tt...da sa aj viac? Dakujem za info 🙂
@trblietava meriam meriam toto je graf z dneska a uz ide teplota dole,takze uz budem cakat len MS uz sa aj citim ako keby mala prist...takze som sa zase usvedcila v tom,ze mna testy vodia za nos ☹
@eny81 ahoj, vtedy sme boli 6+6 a babo malo 12,2mm, dr.daco spomenul, ze 3 dni rozdiel, ze mozno posunuta ovulacia, ale neriesil to, on termin porodu upresnuje az v 12tt podla posledneho MS a velkosti babetka.ale podla MS dnes koncim 8tt.a ty?kolko meria tvoje babo?dakujem, ja tebe tiez gratulujem a moc drzim palce, nech je vsetko super😊
Ahojte,som tu nova. Mam 28 dnový cyklus a dnes den pred menzesom som mala slabeho ducha na teste. Ovulaciu som mala 14-ty den cyklu. Vedel by mi niekto poradiť ako tu mam pridať foto testu? Dakujem

@denuss krasne malicke babätko na fotke zo sona...Gratulujem!...Uzivaj vsetko 😉