icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vyvka
23. mar 2018

@sonicka232 podla Mna je to tam ..

Ak mozes sfot ten dnesny test .. ako vyzera po uschnuti

eny81
23. mar 2018

@michhaela Urcite su // neboj silniet!👍😄

sonicka232
23. mar 2018

@vyvka sfotim ked budem doma najskjor kolo 3tej 🙂

sonicka232
23. mar 2018

@eny81 dakujem este zajtra si spravim a v nedelu digitalny skusim 🙂

vyvka
23. mar 2018

@sonicka232 tie testy poznam .. a viem ze ak je tam nieco druha ciarka sa objavuje
Este ked su neuschnute a neduchuju a vyzera to na dost silnu ciarku ziaden duch 🙂

sewie
23. mar 2018

@michhaela neboj je to tam vyslo to ja som mala este slabsiu 😍drzim palce

sonicka232
23. mar 2018

@vyvka dakujeeeem velmi v to dufam 🙂

sonicka232
23. mar 2018

@sonicka232 dakujem :D budem sa este testovat

nikinkals
23. mar 2018

@janamexico ukaze aj nad 3tt?

sonicka232
23. mar 2018

@nikinkals 1-2,2-3 alebo 3+ 🙂

nikinkals
23. mar 2018

@sonicka232 tak to nepomoze, ked mi napise 3+ 🙂 skoda no

janamexico
23. mar 2018

@nikinkals mne ukazal 2-3 co je 4 alebo 5 tt a k dr som isla a mala bola 7+3

janamexico
23. mar 2018

@nikinkals zaleZi aj ako ti stupa hormon ja som testovala az ked mi vyse tyzdna meskala ms

eny81
23. mar 2018

@sonicka232 ja som mala prvu podobnu 😄💓

luta13
23. mar 2018

@michhaela pekna ruzova /, nech len silnie...ked budes este testovat, hod zas Foto...Potichucky gratulujem 😉

luta13
23. mar 2018

@michhaela ak za 2 dni budes mat silnejsie //, mozes zacat verit na zazraky, pretoze ja verim, ze jeden taky zazrak sa prave u Teba zabyvava v brusenku 😉 ...Prajem Ti to!...Moja mama to mala podobne, mala uz dohodnutu liecebnu, aby mohla otehotniet, pretoze mali iste problemy, ale uz tam nenastupila, pretoze cakala mna...Bol to zazrak z cisteho Neba 😇

symbolika77
23. mar 2018

@luta13 neviem sem tu fotku pridať,ale ako pozerám tak ja som včera mala taky výsledok testu ako michhaela sem pridala foto,večer znova jasnocervena krv a dnes len spinenie,žiaden normálny menzes a dnes test uz biely☹

luta13
23. mar 2018

@symbolika77 uplne biely test, ani dusik?...Skus este pockat, potom testni za 2-3 dni zas, ci nahodou nevykuknu //...Drzim palceky 😉

polovnicka92
23. mar 2018

@miirkka1 ahojko dneska som robila pepino a tisz nic 🙂 takze uz snad pride kedy si vlastne mala Ty naposlddy ms??

symbolika77
23. mar 2018

@eny81 klikám na foťák no iba ikonka foťáku sa mi nanovo zobrazi,no nic uz z tej foto,dnes uz čistý test,uz ani naznak čiarky a ani uz spinenie nie je. Treba skúšať ďalší mesiac

symbolika77
23. mar 2018

@luta13 uz ani len duch,vôbec nic☹ Včera to vyzeralo nadejne,no dnes uz nie☹ Uz tomu nerozumiem vôbec. Ty si tiez snazilka?

janamexico
23. mar 2018

@symbolika77 mne testik duchoval ked sommala cystu folokularnu jedneho mesiaca praskla a otehotnenala ked ti duchuju tak chod k dokimu nrstracaj nadej verim ze tvoj pripad to nebude a budes tehu ☺

symbolika77
23. mar 2018

@janamexico ďakujem,si zlata,vies uz po 2 rokoch snazenia by sa to uz mohlo podariť.Nadej som uz stratila,čakala som ze dnes bude test silniet,ale opak je pravdou.

eny81
23. mar 2018

@symbolika77 tak ma mrzi. No nadej umiera posledna. Mne jeden den vysiel duch druhy den beloba. Zalezi kolko hcg je v moci bol moc rozriedeny. Nechcem davat falosne nadeje ale pokial nie je ms nadej je. Preto aj vravia pockat dva dni a znovu testovat. Drzim palceeee 👍daj vediet

symbolika77
23. mar 2018

@eny81 Dakujem za povzbudenie. Ty si vtedy bola tehotná ked si mala v jeden den ducha a na druhy den biely test? Ja som teraz natom tak isto..

eny81
23. mar 2018

@symbolika77 ano som tehotna v 9tt. Tak mam cerstvo v pamati 😄. Skus pockat a testnut neskor. Drzim palce

symbolika77
23. mar 2018

@eny81 Gratulujem k tehotenstvu😉 Mne sa uz opat objavuje krv,takto to mam uz 3 dni,spinim,potom jasná krv,nato pre zmenu žiadna krv. Dneska som mala dostať menzes normálne no nejak si somnou telo robi co chce

karol221
23. mar 2018

@luta13
@sewie
Tak to jste me uklidnily 🙂 zítra budu testovat tak uvidíme co se ukáže, kdyžtak dam vědět 😊

miirkka1
23. mar 2018

@polovnicka92 hmmm...tak sa musime zmierit s ty ze to bol ten kanalik...len tiez nechapem co bolo to spinenie.Ale odvtedy uz ubehlo tolko casu,zeby ciarky boli uz silne ...ja som mala poslednu ms 29.1.2016..pred 2 rokmi...po porode stale nemam ms,kojim(17m). Preto som dufala,ze sa mi navracia cyklus a ze som vystihla prvu ovulaciu...ale nic z toho. Ty mas vacsiu sancu. Prajem ti to...aj ked viem ze ked mas taky dlhy cyklus ani nevies kedy ovulujes.Pri dcerke sme museli casto sexovat aby sa zadarilo.Pri nej som mala slabucku ciarku a bola som v 4tt skutocne 2tyzdne tehotna.

janamexico
23. mar 2018

@symbolika77 nadej umiera posledna ...po mojom.synovi sme sa snazili 3 roky nakoniec sa podarilo zistili mi ze som.mala.hormonalne problemy nasadili mi hormonalnu liecbu a hned po mesiaci tehu dvojky bohuzial sme o noch prisli v 20 mesiaci ale mam krasnu princeznu po pol roku snazenia od vinechania antikoncepcie tez som mala.hor.problemy velky stres una psychika dost robi mne zistil doktor cystu folikularnu a preto mi.duchocali testiky no jeden cyklus praskal a podarilo sa 😊