icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

eny81
23. mar 2018

@symbolika77 tak to len pockat. No drzim palce tuho. A dakujem krasne.

symbolika77
23. mar 2018

@janamexico Obdivujem zeny ktoré su silne ked sa im stane taka smutná záležitosť ked prídu o svoje este nenarodene dieta,ja by som bola psychicky na tom velmi zle. Ale teraz mas krasnu dcérku a si stastna😉

symbolika77
23. mar 2018

@eny81 aj ja ďakujem😉

luta13
23. mar 2018

@symbolika77 nie, ja nie som snazilka, ale drzim palceky vsetkym snazilkam, co sem pribudnu 😉...Tebe drzim palceky, nech MS nepride vobec a nech sa z toho daco predsalen vykluje 🍀

luta13
23. mar 2018

@miirkka1 to je zvlastne, ze od porodu nemas stale MS, aj ked kojis...Ja som po druhej SC dostala prvu MS po 3 mesiacoch a tiez stale kojim...Maly ma uz 29mes...A viem, ze s tym kojenim a MS je to individualne...Vies vsak o tom, ze kojenie nie je ziadna antika a da sa aj bez MS pocas kojenia otehotniet?...Drzim palceky, nech je to aj Tvoj pripad a nech sa vam zadari dalsie babätko, co najskor, ak si to prajes 😉

symbolika77
24. mar 2018

@luta13 Uz som dostala menzes,na den presne sa mi dnes normálne rozbehol tak ako som aj čakala😑 Ale ďakujem ze si držala prsty😊

hanna990
24. mar 2018

Dobre ranko baby dnes ráno som si robila testik

denuss
24. mar 2018

@eny81 jasne, ze to je v poriadku😊keby to velmi nesedelo, tak by to tvoj dr. s tebou urcite prebral.moj len poznamenal,ze posun len 3 dni a datum upresnime v 12tt, kedy sa meria aj nozka aj hlavicka a tak a z toho sa potom vypocita velkost babetka.mne deticky nikdy nesedeli presne na den, ale pocas tehotenstva sa to menilo tak +-2-3 dni.a netusim, kedy som mala ovulaciu, otehotnela som neplanovane..

janamexico
24. mar 2018

@symbolika77 vies ja som bola tiez zle na tom chodila k psychologovi tiez som to znasaka zle ale az ked som bola tehotna s malou ale ja chcem len povedat ze neyreba sa nevzdavat ...a uz si bol na niakych vysetreniach kolko sa snazite

janamexico
24. mar 2018

@symbolika77 je mi to velmi luto ze ms nestastna prisla ...😑 ja ti oporucam chod k dr a opytaj sa preco ti testy duchuju

denuss
24. mar 2018

@miirkka1
@luta13 ja som po druhom porode dostala MS az ked som prestala kojit, kojila som 20mesiacov.moj dr.mi to vysvetlil tak, ze ked je telo vycerpane po porodoch a kojeni, tak MS ani nespusti, aby nedoslo k dalsiemu tehotenstvu.dava to zmysel😊ved telo funguje tak dokonale..mozno by bolo fajn, keby si Mirka prestala najprv kojit a potom bolo dalsie babo, ja som druhykrat otehotnela, ked som este kojila a pri kojeni som vzdy mala take stahy maternice, ze ma to vystrasilo a dcerku som do tyzdna radsej odstavila, ako mi odporucili..ale to je len moj nazor, v kazdom pripade ti drzim palce😊

janamexico
24. mar 2018

@janamexico drzim velmi velmi palceky aby sa vam to pofarilo

sonicka232
24. mar 2018

Ahojte babenky dnes som si spravila digitalny clearblue a vysiel pozitivny ❤️ takze ak ovulacny vyjde pozitivny rak aj tehotensky mam to potvrdene 🤗

sonicka232
24. mar 2018

@hanna990 myslim, ze si tehotna ja som mala taku istu palicku vcera a dnes som si robila digitalny a potvrdil ;€

hanna990
24. mar 2018

@sonicka232 Diki mojaaa zajtra skusim aj ja digi 🙂 a tebe kolo mešká ???

hanna990
24. mar 2018

@sonicka232 blahoželám moja 🙂

sewie
Autor odpoveď zmazal
miirkka1
24. mar 2018

@denuss ahojky...teraz moc nechapem...ty si dostala ms ked si prestala kojit....a ked si bola tehotna tak si zase zacala s kojenim?????

matilda72
24. mar 2018

Baby potrebujem radu...anovulačný cyklus sa prejavuje ako??? no pred dvoma. mesiacmi som mala aj plodný hlien čo mi potvrdil aj dr. že ovu prebehela, min. mesiac som mala aj pekné ovu testy na 14den a aj hlien ale mala som aj mikozu a dlho som špinila čo dr. povedal, že bud z toho alebo som mala anovulačný cyklus a teraz nič som suchá ako sahara a ovu testy sú stále negatívne, robím ich už aj doobeda aj poobede, pred nimi nepijem dve hodiny ja neviem, ale akože v stredu som mala bolesti ale ja trúba som už nemala doma žiadny test, a teraz či bola ovu či nie ale hlien nikde..akože tento mesiac to aj tak nevydá lebo sex bol len pondelok a od vtedy nič a posledná ms bola 9.3 tak ja neviem či ešte robiť ovu testy či sa na to vyprdnúť???

symbolika77
24. mar 2018

@janamexico Boli sme na vyšetreniach,ja mam krvne testy v poriadku a po brani vitaminov a potom po kontrolnych spermiogramoch uz aj priateľ ma lepsie vysledky. Uz to je pomaly 2 roky.

denuss
24. mar 2018

@miirkka1 nie, prepac, mozno som to zlozito napisala, so syncekom som otehotnela ked som este kojila dcerku..ked som kojila syna, MS som nemala, az ked som ho odstavila.teraz cakame tretie.

eny81
24. mar 2018

@sonicka232 gratulujem. 😄

eny81
24. mar 2018

@denuss dakujem za odpoved. Ved urcite hlavne byt v pohodke.

eny81
24. mar 2018

@hanna990 jej ciarka je tam!! Drzim palce nech krasne ruzovie 👍

miirkka1
24. mar 2018

@denuss ahaa...super gratulujem...juj aj ja by som chcela mat...ale nemam srdce odstavit ju...strasne prso miluje...

karol221
24. mar 2018

Ahoj holky, tak jsem dneska odpoledne ještě testla a snad to vypada dobre, horni test je dělaný dnes odpoledne a ten dolní ve čtvrtek...zda se ze i přes to spineni/ trochu krvácení se to udrželo...nepodařilo se mi to moc dobre vyfotit ale ten horni je krásné viditelný bez jakéhokoliv hledání...stalo se vám to taky některé?

zorenka2
24. mar 2018
gaby22
24. mar 2018

Ahoj potrebujem poradiť už 2 deň mi mešká ms a test takýto teraz neviem či je tam ozaj slabá ciarka alebo si namyslam

hanna990
24. mar 2018

@gaby22 je tam 🤞

luta13
25. mar 2018

@symbolika77 je mi luto, ze MS prisla...Drzim palceky na tento cyklus a nech Ta testy uz nevodia za nos...Boh Ta zehnaj! 🙏😘