Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happy9911 v den ovulacie a este jeden den po si myslim ja som jasne citila ovulku bolesti pichanie podbrusku ale plodny hlien uz nebol a tak som otehotnela nam stacili dva dni v plodnych dnoch
@eny81 ano vyskusam.este mam jeden test.no myslim ze uz je zbytocny,bola som uz tehotna a viem posudit ako mi je.presne tak ako predtym ba este horsie vtedy som musela dat prec zo zdrav.dovodou nemozem ani jest nic zaludok mam ako na vode ani kavu ani cigu..priznaky by som mohla menovat dlho,skratka viem ze to je tehotenstvo..ani take brucho som nikdy nemala a same zblnky cely den to sa neda popisat ani..
Taaakze babenky ako som sa tesila z toho ze som tehotna, tak som vcera potratila s neskutocnymi bolestami nikomu to neprajem neviete mi niektora poradit co mam robit nejake vitaminy alebo nieco? zijem v skotsku a tu mi povedali ze sa sama vycistim a mozeme sa zacat znovu snazit :/ celkom sa aj tesim na nove snazilkovanie ale bojim sa dalsieho potratu tie bolesti su velmi zle bola som len v 6tt :( dakujem za kazde informacie
@sonicka232 tak to mi je velmi luto. Viem ze dievcata si davaju kyselinu listovu. Drzim tuho palce nech sa cim skor zotavis a podari sa tehu zdrave s uspesnym koncom. Vela sil!
@sonicka232 ahoj ja som potratila asi pred dvoma tyzdnami 7tt 😣 zijem v UK a bola som na kontrole vraj som sa sama vycistila a vsetko je ok nevidi problem sa znovu snazit tak pokracujem s tym co som bravala pred otehu. Kiselinu listovu magnesium vit. B6 b complex D a C inofolic inositol a gynex a do ovulky pijem alchemilk cajik nemam potuchy ako bude prebiehat tento cyklus ale uz na 11dc som spozorovala eggy hlien a ovulacne bolesti a testik zatial nie uplne pozitivne (aj ked som ic nokdy pred tym pozitivne nemala a vo februari sa zadarilo tak neviem )🤔meriam aj BT . Zelam ti vela stastia x
@sonicka232 ahoj preživam to isté; v 5 tt :(( týžden dozadu; akurat mi končí špinenie; máme počkať do prvej menš. a môžeme sa snažiť; tiež som sa vyčistila sama....neskutočne bolesti tiež....pijem alchemilku; žihlavu a po sviatkoch si kupim kyselinu listovu.A ešte v ten deň ráno som mala krásny test; postupne tmavli a takto to skončilo....
@daniellapato ahoj, no ako dnes?
@daniellapato a je to klasicke krvacanie (myslim jasnu cervenu krv) alebo skor spinenie? Ja ked som este nevedela ze som tehu tak presne v case menzesu som mala spinenie....nebola to jasna krv ale take skor dohneda...myslela som si ze sa este len rozbieha...ale trvalo to len jeden den...potom som spravila test a boli tam //....podla mna si tehu....mas riadne kolajnice 😉
@daniellapato test mas krasne //. Mozno to bude iba spinenie. Drzim palce.
Ahojte dievčatá, pred týždňom som mala dostať ms (neviem kedy presne pretože mám nepravidelnú ms), v pondelok mi začal svetlo hnedý výtok, myslela som že sa to už rozbieha, ale v takom rozsahu to zostalo až do piatku, denne som potrebovala max 2 intímky, takže slabučké...od piatku nič, robila som si test dnes, je na ňom niečo ale neviem či je to čiarka, vidno to voľným okom...Čo myslíte?
@ja197 podľa mňa len ryha
@ja197 take to som mala ja a bol to kanalik ciarka nusi byt ruzova rovnako siroka ako druha
@monika2101 mne sa tam zdá slabá druhá čiarka skus o dva dni test držím silno palce 🙂
@monika2101 aj ja si myslím, že čiarka 🙂
@monika2101 je to tam🙂gratulujem🙂
@monika2101 slabunka ciarocka tam je 😄

@smajlik9 je to tam gratulujem ☺