Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monika20111990 ja tam nieco vidim ,no netusim ci to je duch alebo kanalik
@eliska1986 mam to aj v negative
@monika20111990 tak gratulujem🙂
@eliska1986 myslíš že už je tona gratuláciu? Ako zo srdca dakujem len sa bojim ze by sa nam to naozajpo roku a pol podarilo🙂
@monika20111990 vyzera to na pekneho dusika.skus o dva dni.uz by mala byt pekne vidiet
@ala82 juj moc sa tesim ale aj sa bojim tonu verit ale ďakujem ze si napisala potesila si ma
@monika20111990 tak na drzanie prstov to je!)
@mausy30 treba používať jednu a tu istú značku a hlavne citlivosť. Pepino su vari az 25, takze skusaj s tou istou značkou.
@vyvka prepáč je to len moj názor - preco testy z ebay? Ani jeden co je u nás dostupný sa ti neosvedčil? Ja som používala len jeden a to z lekárne dr.max tie ich a a buď som bola alebo nie.
Kocky ahojte, prosim vas tie co uz mate deticky, ako vam vysli testy na downa a razstep chrbtice? Udava sa to v mierke 1: napr 3000
@nadej2018
Mne vyšlo 1:5200 a tebe ?
@ivusik1111 mne na downa 1: vyse 30tis a razstep 1:5tis, tak rozmyslam ze ci to je ok, podla doktora to je negativne 🤔
@nadej2018
😀jasne ze je to negatívne ... co majú povedať tie co majú napr 1:50 ? Nestresuj hlavne 🙂
@barborita_g zijem v zahranici tak skusam
@vyvka Jaj to je iné teda
@barborita_g
Kedze su lacne .... tak skusam ktore su dobre 😁
A inac v obchodoch maju tie iste znacky ktore obiednavam cize to mam to iste

@eny81 myslis?