Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miirkka1 dakujem vidim 🙂) ani ten Tvoj nepoznam aj s tymto som sa prvykrat stretla ale nemali iny a 1ks stal 4€ ://.. uvidime este 7 dni mam cas Tebe uz meskaju???
@eny81 naozaj??? A nepride Ti to skor ako kanalik?? Ale ukazalo sa to hned a aj ostalo do teraz a uz je to hodinka a pol odkedy som robila test 🙂
@polovnicka92 na tomto je to este lepsie....dufam ze ti to vijde...napis zajtra co a ako...moje testy 25ks za 7eur takze im neverim...
@miirkka1 dakujem kraasne 🙂 tu je v obale ale este horsie je ho vidiet
@polovnicka92 myslim ze je vidiet rovnako😊 som zvedava co zajtrajsi test....mas kupene?
@miirkka1 praveze nemam 🙂 ale radsej aapon pozajtra ci?? 🙂
@polovnicka92 tak neviem mne to ako kanalik nepripada. Uvidis ci bude silniet drzim palce 👍
@polovnicka92 ak vydrzis😁
@eny81 dakujen Ti velmi krasne ;)
@miirkka1 hahaha ved toto Ty kedy najblizsie testujes 🙂) a kde kupujes tolko ks za taku cenu
@polovnicka92 na ebay...dopredu....ale kamoska ma na nom pozitivny...takze funguje ale.robi aj falosnych duchov
@miirkka1 normalne v limite vyjde falosne pozit??
Tak a som tu zase 😁
Mam taky problem dnes som si robila first responsive test neviem ci s nim niekto ma skusenosti ? Zijem v zahranici preto ta znacka po Limite zhruba o hodinku po
Som si nasla
Na teste volnym okom viditelnu druhu ciarku v limite bol
Negativny
Moj telefon to nevie dobre odfotit snad nieco uvidime na Zivo je pekne cervena a viditelna ale po
Limite coto znamena ? Stretli ste sa s tym Niekto??
@polovnicka92 tebe moze byt pozitivny...jasne...len u mna som myslela ze robi falosnych duchov...
@vyvka aj moja je nazivo ina 🙂) kolko si do ms??
@polovnicka92 ved to ze vobec neviem sfotit tak aby to baby videli zhruba 9DPO a ty ??
Ja na tvojom vidim ... druhu ciarku...v tom okienku
@vyvka dakujem i ja Tvoju len ci to nie su kanaliky :/ ja mam mat ms za 7 dni 🙂
@polovnicka92 ja za 6 😁
Musime pockat aj ked to nieje vobec lahke
@vyvka no ved toto zajtra si zbehnem kupit dalsi alebo idealne by bolo pockat aspon 2 dni 🙂 a ukaze sa ci to je pravda al. Nie 🙂)
@nivea93 Ms som mala 19.03
Dnes hadam ze som 9DPO aj ked niesom si ista kedze som ziadne ovu testy nerobila ... riadila som sa len hlienom a bolestami
Cykli mavam vselijake .. minuly mesiac
Som ma dostala na 29 den ale mavam
Obcas aj 34 dnove ak budem mat ms
28-29 dnovu ako naposledy Tak ms by som mala mat za 6 dni test som skusala zo zvedavosti ...
Posledne dni som Mavala bolesti v podbrusku .. a som dost unavena tak som si myslela ze 9 DPO nieje zase az tak skoro ale nic .. zatial
Mam tusaka ze aj na 12-14 DPO budu testy snehovo Biele ty sa kedy planujes testovat ?

@polovnicka92 ja foto vidim slabu druhu /😊