Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ano asi po 3minutach
@happy9911 ja az po Hodine
.. a to som si robila dve v prebehu par hodin
Na oboch su viditelne ruzove ciarky asi Blbe testy .. nevesaj hlavu ... novy mesiac nova nadej a je tu aj moznost ze .. si Mala posunutu ovulku pokial Nieje ms nic nieje stratene ja predpokladam ze ..
Som 9DPO
Takze .. ties este nezufam aj ked mam pocit ze nic z toho nebude
Ja vidim aj na foto

@monika2101 skoda, drzim palce nabuduce
@biolo dakujem 😘❤️
@polovnicka92 robila si si test?
@miirkka1 ahoj jasne a Ty?? Ppdla mna nic ja na duchov uz neverim dneska pepino a nieco tam je ale to asi na kazdom
@polovnicka92 no teda ak ho mas aj tu. ..je to super....skus este zajtra ci zosilnie . ja dnes test uplne biely z ranneho mocu....
ahojte baby, mate niektora skusenosti s domacim krvnym testom? skusila som ho dnes - 7my den po KET, a je tam ultra slabucka druha ciarka. ale na siedmy den sa mi zda hrozne slaba, na to, ze je krvny. nemate skusenosti?
@polovnicka92 je to rozmazané, ale niečo tam je.
@miirkka1 to bolo mne?? Lebo pepino do poharika dneska a vcera ocikala. Tak ako kazu ;)
@polovnicka92 urcite si tehu
@vyvka vyvka ja neviem v piatok urobim test ak nebude lepsia ciarka idem cakat ms
@vyvka ty si dneska testovala
@polovnicka92
Ved mas pekne ciarky ..
🙂
Ano ale moje su snehovo biele este mam ...Daleko do ms tak budem
Testovat az mi bude meskat kedze nemam sajnu kedy Bola ovulka neviem ... ci sa testujem
Skoro alebo nie ale ..nedufam
Uz ze tam
nieco bude keby ze mam take testy ako ty sa tesim ved na kazdom
Nieco mas a tak
Isto ms mas este daleko Tak na Kolajnicky si pockas par dni este aj na rozmazanej fotke vidiet druhu Ciarku
@polovnicka92 tiez si myslim ze budes tehula
Teraz som ai kupilq test co aj vcera odfotim ho a poslem Vam ci sa Vam zda silnejsia

@vyvka no ale clear blue negativny takze u mna nic...