Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hestia1 ja vidím , je dosť široká ✊✊✊ koľko dpo si?
@majkaaaaaa netusim kedze som mala rozhadzane hormony a menstuaciu som mala tri dni tak sa my to nezdalo a spravyla som test a toto sa my ukazalo a ms sim mala den dva dozadu dufam je to uz skutocne lebo sa snazime skoro uz rok
@hestia1 presne viem moja ako veľmi túžiš po // ciarkach držím palce, musíme myslieť pozitívne , my sa snažíme 8mesiacov, neviem koľko moja psychika vydrží, je to ťažké hodiť to za hlavu a nemyslieť na to ....
hope40 Sorry ale nič tam nie je ☹️
@majkaaaaaa a dnes rano som robila a zase my to tak ukazalo do piatich minut no musime to zvladnut raz to musi vinst ja v to verim 😉
@majkaaaaaa dnes rano robeny tak neviem co si mam mysliet ale netesim sa dopredu uz neham to tak bud bude alebo nebude nehame to na prirodu 😉
@hestia1 ešte vydrž 2-3dni. ja testujem až vo štvrtok ... to budem 10dpo
@simbatko ja nic nevidim
@majkaaaaaa skusim do piatku pockat veru ale vies ked zvedavost je silnejsia ale vidrzim to 😉
ja tiez, je to tam ,si tehotna,
Zienky jednu otazocku mam..Objavili sa mi nad hornou perou pigmentove skvrny..vyzera to jak keby to mam s ceruzkou nakreslene😂Moze to bbyt priznak tehu?Mate niektora skusenost?Dakujeeeeem za odpovede😉
Ahojte babenky, tak som tu znovu 🙂 v nedelu som si robila test bolo na nom celkom pekne vidiet dve ciarky 5 dni pred MS dnes som si robila test MS stale nie je a ciarka je o trosku slabsia alebo taka ista kedy by malo hcg zacat stupat? alebo mi viete poradit? dakujem test dole z nedele a hore z dnes 🙂
@sonicka232 ahoj, skus v piatok ráno. Podľa mňa tehotná si.
@sonicka232 skus digi
@sonicka232 od nedele uz mali byt silnejsie... Dufajme ze to neni biochemicke... Digi prd pomoze ukaze 1-2....
@hestia1 podla mna kanalik ciarka druha musi byt tak hruba ako kontrolna