Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janamexico no veď uvidíme ms vždy dostanem skôr preto dúfam že sa to teraz možno podarilo.pred dvomi mesiacmi som mala veľkú cistu v auguste zápal maternice veľmi silný a pravý vajcovod ostal porušený stále niečo to by bolo na dlho.
@lenkaaninka jasom mala hormonalnu cystu a preto som nemohla por roka otehotniet mam kamaratky ktore otehotneli s jednim vajecnikom takze nestracat nadej ta umiera posledna coskoro si najdes vytuzene //😊
@janamexico ďakujem za podporu
@kukadielko skusila by som este jeden .. skus inu znacku alebo aj tu istu ta ciarka je kriva podla Mna .. a pride mi ako len rozmoceny .. -alebo chybny test
Skus este jeden
@ruzicccka dakujem. Ano, ten horny krivy kusok je rozmoceny papierik navrchu, ale pod tym je ciarocka. Musim kupit test, lebo uz nemam a zajtra testnem z ranneho mocu. Len najhorsie je, ze v noci idem min raz na wc-ko. 😬
@kukadielko nevadi ja ..napriklad si...nikdy z ranneho mocu test nerobim lebo
Viem ze poobed mam ciarky silnejsie u kazdeho je to individualne a to ze v noci ides na wc vobec nevadi 🙂
Drzim palce daj vediet ako si dopadla 🙂
@ruzicccka ano? Fuu to ma mrzi ja som si ho kupila druhy krat a pred mesiacom my nic neukazalo a teraz ano tak reku skusim ci to niekdo vidi lebo mne ukazuju ciarky asi na kazdych aj gs mamatest mi slabucko ukazal co ten je spolahlivy no hadam sa uz zadarilo a ked nie nevadi ideme dalej
@ruzicccka tak to netusim kolko som neratam to lebo som mala aj rozhadzane hormony takze som to neratala ale uz raz my test ukazal nadejneho ducha a kramy dosli mynuli mesiac a do len dva dni a dva dni spinenie takze neviem uvidime veru co stoho bude a dva tyzdne ma poboloeva v ppdbrusku co mna nebolieva ani pri kramoch
@hestia1 a kedy mas mat ms ??
Aj Mne minuly mesiac testy ukazovali pekne ciarky ziadnych duchov .. a ms prisla asi islo o .. biochemicke tehu tento mesiac verim ze to vyslo aj ked neviem kedy bola Ovulka ..a na testovanie je este prilis skoro ..
Ale v kutiku duse dufam ze tento krat to vyslo ...
Stale si pozorujem
Prsia ci nebolia a niccc 🤦♀️😁😁😁😁
@ruzicccka dakujem, urcite sa ozvem...
@ruzicccka ms mam dostat 16.5 tak uvidime no ved neviwm ci som aj ja nemala to biochemicke ale dufat stale treba drzim ti palce nech sa ti zadari no mna uz druhy den bolia prsia takze neviem troska ma zmiatli tie krami mynuli mesiac lebo ja som mala ms al pri dcere a pohodicka tak uvidime na druhy tyzden co bude a potom daj vediet ci sa ti uz podarilo😉
Zienky toto sa mi este nestalo prikladam foto z ovu testoch
17-18DC bol najsilnejsi aj ked to na foto nieje az tak vydiet ale chybalo mu len trosku aby bol pozitivny potom ciarky slabli ... predvcerom uz skoro ziadna ciarka na ovu nebola dnes zase dost tmava ale zase to neviem pekne sfotit ale je dost tmava samozrejme stale to nieje pozitivne dnes som 23DC
Zeby az tak neskoro prichadzala Ovulka ?
Ale potom preco tie predosle slabe testy ? Cyklus mavam 34-35 dnovy
Co myslite ?? 🤔🤔 Ak ovulka bola tak by som dnes Mala byt cca 5DPO
@ruzicccka pardon zabudla som ta predtym oznacit
@kukadielko dakujem ..no dufam ze nebude az teraz ovulka budem sa testovat nadalej ...

@lenkaaninka no nieco sa rysuje poznam to velmi dobre 😊