Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby vas nazor na IUI ?
@hestia1 mne sa zda..ze malinko ano
@evita1233 dobry den.ako ste dopadli?zvyraznila sa ciarka?
@hestia1 podla mna to malo silnie.. A ked si po MS no neviem.. 🤔
@hennyinnsbruck no ved prave ale ja tu ms ale neberem k uvahu lebo pri dcere som mala ties ms a silnu takze neviem teraz nehame sa prekvapit
@zuzka1120 ak ti môžem poradiť tak sa netestuj.....ja som testovala stále a za den aj 2x a na každom som niečo videla (lebo som to chcela vidieť) a jeden mesiac som sa nasrala kontrolovala krcok a podla toho som vedela kedy bola ovulka (išli sme naplno, v kuse cca od 14DC az po 26DC ) a neriešila som ci sa podarilo alebo nie a potom mi MS meškala 2 dní a už som vedela co je vo veci a na teste krásne koľajnice.
@ruzicccka teraz ho uz nekontrolujem 😅
Ked mi skončila MS tak každý den pri sprchovani (samozrejme ruky čisté a nechty ostrihané) . Nahmatala som ukazovakom akoby spic nosu a potom postupne kontrolovala ci sa skracuje ci je tvrdý a ci je otvorený, ked bol vysoko ze som ho skoro ani necítila a otvorený (taká akoby ciarka v strede)tak vtedy som mala ovulaciu . Dúfam ze ma pochopis 😊
@hestia1 ah ok.. No nechame sa prekvapit
@ruzicccka tu ti dám este článok poštuduj si to ak chceš 😉
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
Źienky duchujú Vám testy z Dr. Max?????

@evita1233
@zuzka1120 dievčatá nechcem vás sklamať ale tieto duchuju 😑