Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzka1120 a co povies na dnesny
@dievcatko26 ďakujem ;no uvidím ako to bude pretože mám predmenštruačne bolesti už týžden uplne akoby mala prísť mr ha
@zuji ja včera večer ten istý test a podobný výsledok 🙂 nechcem sa predčasne tesit, ale tiež dufam, že to nebola nejaka chybná séria 🙂 moc moc držím palce a daj vedieť keď niečo nové. Ja chcem skúsiť opäť zajtra ráno ...
@7nikussskadržím🙏 aj ja držím🙏 tiež budem testovať ráno ; no mám už iné testy; koľko DPO si ?
@zuji iba 2 🙂 čo u mňa je normal keď meškalo aj týždeň ...:(
@7nikussska7 to iba 2 DPO ?? To nejako málo nie ? Ja som 11 DPO
@zuji ježiš pardon ja som si to v tej rýchlosti zle prečítala .... cca 2 týždne to je určite
@7nikussska7 už som sa zľakla ,lebo potom by tie testy fakt duchovali😂
@7nikussska7 ahoj ; no asi teda neduchujú ; teraz som robila iný test a je tam 🙂) tak teda šup šup aj ty urobiť 🙂)
@zuji ja som si tiež robila 2 dnes ráno a akože hm na jednom je trošku ale na druhom čo ja viem ...mám pocit že na oboch je ešte slabšia ako bolo pri prvom resp. Pri Tom pepino mám pocit ze ani není ...prikladám aj foto a poobede urobím aj lepšie len už sm sa ponáhľali z domu a PS: priateľ mi povedal že ani na jednom nič nevidí :D
@7nikussska7 ahoj, vidím na tých obyčajných, na tom kazetovom nie.
nevidim nič
@dracik07 aj ja vidím držím palce
@daniela2227 Je tam naozaj niečo, ale ešte trošilililinku by mohol byť viditelnejší. Veĺmi silno držím palčekyy 🙂)) Informuj ma určite! 🙂Dnešný?
@7nikussska7 krásna čiarka držím palce, ak sa smiem spýtať aká je to značka trestu? 🙂
@7nikussska7 ahoj robila si už poobede ? Ako ?
@zuji veru robila teraz :( a čistý jak ľalia po druhej čiastke niet :( tak ja už neviem ...MS ale nedorazila a ty ako?
@kristina6014 je to 2*top test a 1*pepino ...dnes poobede už bez akéhokoľvek náznaku čiarky :(...
@7nikussska7 ja som nerobila poobede; skusim urobiť až vo štvrtok rano ; že aby to bolo o dva dni ; menzes mám práveže dostať až v piatok podľa lutealnej fazy

@zuzka1120 aj ja som ich uz par mala..preto to beriem zatial s rezervou ☺