Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@7nikussska7 ja vidím // držím palce. Ink odkiaľ si tieto testy tuším každej ukazujú // aj ja také chcem. 😄
@7nikussska7 tak to mi je hrozne ľúto :(
Dievčatá, ešte ma napadlo. Je normálne keď ráno môže vyjsť pozitívny test a potom napr poobede by boli testy negatívne ak je to v skoršom štádiu napr 10dpo. Či by už aj tie mali byť pozitívne. Pýtam sa zo zvedavosti.
@dracik07 Ak si 10DPO tak teoreticky môže byť že máš poobede negatívne a ráno si mala pozitívny..predsa ráno je najviac koncentrovaný moč.
@zuzka1120 dnesny je takyto..zmenila som znacku...i ked baby vravia ze to moze byt kanalik...tak uvidime no 😕
@daniela2227 ja vidím snáď ti bude tmavnut 😊
@daniela2227 podľa mňa mala byť už čiarka silnejšia keby je pozitívny 😏 mne všetko takto duchuje žiaľ.
Držím palce nech máš čoskoro pozitívny test 💞
@daniela2227 Podľa mňa to je duch ale snáď sa mýlim🍀
@zuzka1120 no uvidime..do ms mam 4dni..😕 neviem preco si tie testy s nami tak zahravaju 😠
@monika1791
@nivea93..skusim zasa zajtra a uvidime no..vcera ma tak zvlastne pichlo v maternici 😕 tak uvidime ci z toho nieco bude ..ach..😕
@daniela2227 A koľko DPO si??
@daniela2227 mna tak pichalo ked sa vajko uhniezdovalo a to tak ze som v robote skore klakla na kolena 😊
@monika1791 dnes 10dpo
@janamexico mna tiez tak..ze ma az ohlo 😕
@daniela2227 jaaj ešte 4 dní do ms tak ti este môže ukázať ...
No každopádne informuj 🍀
@daniela2227 moze sa uhnezdovat vajko ja som to vlastne citila od ovulky az do 2 mesiaca tehu
Niečo o uhniezdení🙃 http://www.pluska.sk/mamina/tehotenstvo/tehoten...
@daniela2227 a dnes ako?
@biba12 dnes negativny..tak je to zase v haji 😟
@daniela2227 tak to ma mrzí.

@7nikussska7 ale tie pepino su take slabšie; keď som bola pred 3 mesiacmi tehu tak ten pepino oničom kupovala som v maxe Dr. Max - lady max