Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
M este jeden ale pojdem popripade kupit ja ti ani neviem snazili sme sa stale a mam aj ms teraz len mi bolo spatne na vracanie a to mne nebiva nikdy cez ms reku skusim
Ale skusim vecer aj rano foto potom pridam
@butterfly333
Ja vidim 👍, mala som rovnaký prvý test 😊. Koľko si dpo?
@ja17ay to veru neviem lebo neviem k
kedy bolo ovu no ms mam dosť v stredu tak asi 12dpo
@butterfly333 ja tam nevidím nič:/ ale držím palce.
@butterfly333 držím silno palce všetky čo mám nech sa z ducha stane krásna kolajnica ✊🏻✊🏻✊🏻
@ceklis ďakujem veľmi pekne
@butterfly333 jeeeeej zlatusik, dockala si sa
❤️
@sara34valentina neviem moja možno sa mi to len zdá. Ty sa mi ako máš?
@butterfly333 Vidiiiim a silno silno drzim palce aby silnela a bolo to az do stastneho konca☺😘
@miriamn76 ďakujem veľmi pekne snáď mate pravdu bola by som veľmi šťastná.prave dnes má môj syn 18r.
@butterfly333 to je tvoj testik ? Moja ja vydim normalne aj s farbou eate je bledi ale vydno .. ako sa mas
@zuzannaaa áno moja môj testik ani neviem prečo ma to napadlo ho spraviť. No ms ma prísť v stredu tak uvidíme. Vieš dnes som bola u gyn lebo 27.6 mi ma robiť hyfosy. Ani ma nenapadlo aby ma pozrel lebo som chcela nech ma pošle na laparoskopiu a on že či nechcem to hyfosy že to mi spraví on v ambulancii tak ma hneď objednal. Boli sme minulý týždeň s partnerom v gyn five na spermio a dopadlo to na výbornú.
@butterfly333 Vsetko najlepsie prajem☺
@miriamn76 ďakujem moja pozri tento testik robeni pred chvíľou nepila som 2h je trochu rozpity čo povieš?

Babulky co na to vravite