Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck to áno no nieje to z ranného moču lebo som po nočnej
@butterfly333 a nemala si aspon 6 hod spanok? Lebo ak ano tak je to,, ranny,, moc... Ci nie? To je fuk kazdaoadne dufam ze to zosilnie
@hennyinnsbruck nie práve že som spala 2h a musela na WC.
@butterfly333 a taaak😒😒😒
@sasa46 ja myslím že áno
@sasa46 iste ze je ☺👍✊
@sasa46 vyzera pekne 👌
Ďakujem 🙂 skúsim ešte pozajtra co to spraví
@hennyinnsbruck skúsila som ešte jeden
@butterfly333 jeee tu je pekne vidiet 😍jaaaaaj velmi velmi Drzim palceky aby krasne silnela😍
@matula12199 ja bohuzial nevidim
@hennyinnsbruck ďakujem veľmi pekne dúfam že bude silniet
@hennyinnsbruck ďakujem, tak sa mi to len zdalo už mám pocit, že ho vidim aj tam kde nemá byť :D len mi bolo dosť zle a ms mi dva dni mešká ale to bola asi len brušná viróza ešte skúsim zajtra test
@butterfly333 Je to tam🍀🍀🍀
@monika1791 ďakujem snáď bude všetko v poriadku
@butterfly333 Ja ti tak držím palce✊✊✊
@monika1791 ďakujem veľmi pekne som veľmi rada že je tu veľa žien čo mi úprimne držia palce som za to veľmi vďačná. Ďakujem verím že to dotiahnem do úspešného konca.

@butterfly333 to su ake testy? one step? mne one step ukazali dost neskoro.... napr mamatest mi uz peknu ciarku ukazoval a one step este netusil ze som bola tehu... a to boli obe desiatkove....
@ikonica áno je to one step. Nemôžem tomu uveriť že sú tam // aj keď sa nejdem ešte tešiť no minuly mesiac som skúšala tento test a nič bol biely tak uvidím neviem kedy bola ovu no som asi 13-14dpo
@matula12199 mozno tam je ale na Foto nevidno.. Uvidis zajtra...mojho prveho ducha nikto nevidel len ja 😊Drzim palceky aby boli //
@butterfly333
Jeej, ja vidím, ani nemusím približovať 😊😊😊
@matula12199
Ahoj, ja zatiaľ nevidím, ale skús z ranného 👍
@ja17ay ďakujem verím v šťastný koniec
@butterfly333 je to tam, ver tomu ;) drzim silno palce nech to teraz date az do porodu pekne v pohodicke.... asi pojdes na pn ci nie?
@ikonica moja ďakujem ti veľmi pekne. Včera som bola na nočnej no mám tam také sprosté kolegyne že mi stále ubližujú psychicky tak som dnes ostala doma a uvidím či ms príde ja dúfam že nie. No potom musím hneď na krv na hematologiu kôli mojej trombofilii zatiaľ mam doma fraxik 0,3 tak ten si picham.
@butterfly333 kasli na kolegyne, mysli tetaz na seba a urob vsetko re to aby si bola v pohode... A cim skor sa daj na pn... Nocne su tazke aj pre netehotne... Setri sa....

@butterfly333 no od vcera to mohlo byt silnejsie 😒