Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katka101018 vidim na poslednom najviac..
@judit_ka digi by som nerobila este ... Ukaze ti 1-2 ale nevies ci je vsetko ok Lebo nevidis ci ciarky silnu... Pockaj kym budes mat pekne //
@hennyinnsbruck no spravila som ho ale nebolo tam 1-2 ale negativny je. Takze asi tehu nie som teda
@judit_ka alebo to bolo veeelmi skoro... A digi sa odporucaju z 1 mocu Lebo nie su take citlive... Ja som robila poobede ale ja som mala slusne //..... Palickovy si robila?
@judit_ka to nevyzera byt na kanalik tvoj test..
@judit_ka ja robila digi pri takomto teste
@hennyinnsbruck ano robila teraz zaroven s tymto a tiez na nom nic nie je. Nechapem preco ked vcera tam bola taka krasna ciarka a dnes rano tiez ale trochu slabsia a teraz nic. Asi to boli nejake chybne testy tie pozitivne alebo co vobec si to neviem vysvetlit
@judit_ka lebo bola ozaj pekna ciarka.. Este moze byt ze sa neuchytilo dobre - biochemicke tehotenstvo... Meska ms, alebo kolko dpo si?
@hennyinnsbruck ahoj, netusim vobec nemam pravidelnu ms
@judit_ka ah ok.. Skusala si test?
@judit_ka to je ved pekny testik.. Podla mna bolo skoro na digi. Pekne zosilnel testik
@hennyinnsbruck ano dnes okolo 13:00 snehobieli uplne :/ nechapem
@judit_ka a ten hore? S tymi //???
@judit_ka to bol starsi test? Ked je posledny test biely tak testni o 2 dni alebo pockaj na ms...
@judit_ka ano stretla tiez som to zazila taketo iste ciarky som mala aj digi ukazal 1-2 a za par dni uz boli testy biele a ms prisla s meskanim 8 dni takze to bolo biochemicke tehotenstvo ked otehotnies len vajicko sa zle uhniezdi do steny a o par dni odlupne a vyplavy menstruaciou vsetko ide uplne normalne a hned dalsi mesiac mozes skusat otehotniet...stava sa to vraj casto
@katka101018 na poslednej fotke vidim dusika...Drzim palceky, aby tmavol 😉

Kočky,vidíte pls niečo? Som cca 8 DPO podľa ovu.