Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanka2905 no ja ju tam vidim. Kolko ti meska?
@nynyky mne ešťe nemeška ja testujem jak hlucha týžden do predu
@zuzanka2905 tiez som tak testovala 🙂
@nynyky 😀 sme nedockave co narobys 😎
@zuzanka2905 ked pozeram na tie tvoje testy su ako moje
@nynyky máš pravdu uvidime zajtra rano zas testnem už som si vybavila u lauritky dalšie testy 😎 a vyjde ma to podstatne lacnejšie ako v lekárni neporovnatelne 😵 ked poviem mužovi že som si objednala dalšie testy ten asi odpadne aj ked on nevie že tam niečo vidím chcela som ho prekvapiť 🤐
@nynyky a tie testy si kedy robyla teda kolko dni pred menštruáciou
@zuzanka2905 tyzden pred ms
@nynyky no už aby bolo rano 🙂
@zuzanka2905 daj potom hned vediet
@lattelatte pravdaže
@piacere velmi si to želáme.ja mam nepravidelnú menštruáciu tak podla nej sa riadiť nemôzem.
V pondelok si urobim ešte jeden mamatest.
@lattelatte urcite ano, ja som mala este neviditelnejsieho ducha a dnes mi tu beha veeeelmi zive dieta 🙂 drzim palce
@kaktusik ďakujem 🙂 v pondelok dám vedieť ako som dopadla .rozdiel bude 7dní tak snáď bude už silnejšia čiarka alebo skúsim kúpiť ešte iný test.
@lattelatte gratulujem, toto nie je duch, ale normalna ciarka, ktoru krasne vidno...nemusi byt rovnako silna ako kontrolna 😀
@hviezdicka111 my už jednu lásku doma máme ale pri nej boli na teste čiarky rovnako tmavé preto teraz váham lebo nechcem byť sklamaná.
Testy som si robila lebo mi dlhooo mešká menzes a dosť ma boleli prsia.
Normalne ma nebolia keď mám dostať menzes.iné príznaky nemám zatial ...
@lattelatte ja som silnejsie od takych, ako mas ty, ani nemala...je to jasne pozitivny test.... nemusia byt za kazdu cenu rovnako tmave...nemusis sa bat, ze by to nebolo tehotenstvo 🙂)) duchovia na testoch vyzeraju inak 😀 vsak staci pozriet jednu fotku nad tvojou a uvidis rozidel...to vyssie je duch, kde sa neda povedat, ci z toho bude ciarka, ci priesvita kanalik, ci co to je...to tvoje su krasne ciarocky...tak este raz gratulujem a prajem bezproblemove tehulkovanie 🙂
@lattelatte. Jasne ze sa mozte tesit 🙂 krasne testiky 🙂 Gratulujeeeem 🙂 🙂
@zuzanka2905 ahojky,to mas pepino....?nechcem ta sklamat ale mne vysiel ruzovejsi a viditelnejsi a nic stoho...skus iny druh testiku....ale ak ti este nemeska ms tak nic nieje stratene 😉 drzim palceky 🙂
@1valeria1 dakujemmmm 😉
@hviezdicka111 ďakujem za vaše názory. Ideme sa teda potichúčky tešíť ❤️😍
@1valeria1 nie nieje to pepino ja mám testy od lauritky

@nynyky no pozry upavila som ju len tak že som dala automaticky kontrast a trošku som pridala tien nič ine čo si myslíš?