Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikola_nika urcite ju aspon 9 mesiacov necakaj... gratulujem 🙂
@nikola_nika super, paradne zosilnelo
@katka101018 ahoj, kanálik to možu byť aj 3 pásiky v testovacej časti? mala som dnes taký test doobeda 9dpo.. nedá sa mi to zaostriť, foto neprikladám
@dominy12 noooo drzim palce 👌👌👌
@hennyinnsbruck ďakujem 🙂🙂
@dominy12 vidim tam nieco. Vela stasticka
Ahojte, prosim Vas stalo sa Vam uz niektorej toto: 12teho my dr. Pichol vyvolavacku no ms neprisla dodnes. Miesto nej som mala iba 17,18 slaboruzovy vytok.
@biba12 nerobila. Ked som bola u neho povedal ze tehotna nie som a ze sliznicu mam alebo nieco take. A sla som k nemu lebo som 2 tehu testy pozitivne mala a ptm ostali vsetky sneho biele. No hned ma odbil ze tehu to neni atd. A vzdy po vyvolavacke sa mi ms normalne spustila. A teraz nic 2 dni ruzovy vytok tak slaby ze ho zachytil obcas len toaletak. Fakt nechapem preco

@kikuska3567
@19940711
@myskahryzka
@ikonica
@danicabbb
Ďakujem vam žienky 🙂 keďže stále chodím niekde inde do lekárne tak som kupovala podľa možnosti aké mali 😁 každopádne dnes som si robila ďalší a vyšiel takto ... Asi je to už jasnejšie, v pondelok zavítame ku doktorov, dúfam že Mko už nedôjde :D