Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monika1791 ďakujem moja😘
@kacicka30 no ale keď ti 26.7 skončila ms tak ťažko ti ukáže už tehu test
@butterfly333 24.7 nie 26.7 a kedy mam potom tesnut?
@kacicka30 to si potom len 18dc ešte je skoro na tehu test vieš presne kedy prebehla ovu koľko si dpo? Najskôr tak od 10dpo môžeš skúsiť tehu test.
@ruzicccka Ahoj,no ako pokračuješ s testovaním?
@monika1791 ahoj netestovala som sa ..
Mozno dnes skusim no nebavy ma to keby ze to je tehotenstvo uz mam normalnu ciarku nie stale duchov
@ruzicccka No to ti verím 🤔 aj tak stále nechápem že to tak duchujú testy..a ovulku si mala potvrdenú?škoda že si nemerala BT 😒
@monika1791
Mam pocit ze .. tu v UK niesu boh vie ake kvalitne tehu testy .. na kazdom nieco je ked nie ciarka tak ryha ci kanalik
Preto radsej objednavam cez ebay One step
Aj ked ani tie niesu boh vie ake ale ..
Viem uz rozoznat co je kanalik a co ciarka ta realna kedze som uz tento test raz pozitivny Mala ..
Vcera som si robila test
25kovy Na tom bola pekna vyditelna ciarka ruzova
Aj predvcerom ... ale zase 10tkovy nanom nic nieje...no Tak teda netusim
Ktory teraz je spravny pockam este ...Par dni ved ked som tehu budem aj o tyzden 😁
Nechce sa mi lovit duchov
Je pravda ze som mala
Kazdy jeden iny teda ina znacka ale
Moj nazor je taky ak
By som tehu bola tak by tehu test mal zaznamenat tehotenstvo je jedno aka znacka to je alebo kolko farbiva tehu test ma aj ked to nemusi byt tak dnes idem do mesta ..Skusim si kupit este jeden ...
Drahsi... ak zase len slaby duch vykaslem sa na to
A budem cakat .. ved ani ziadne tehu priznaky nemam
@ruzicccka Ach☺️ no je to v každom prípade zaujímavé..ja som nikdy ducha nemala tak ťa chápem že nevieš na čom si
@sewie Tiež sa mi tam možno niečo zdá...škoda že nemáš lepšiu foto
@ruzicccka ahoj,problém s týmito duchmi mám aj ja. už vyse 9 rokov . ja som si to zdovodnila tak,ze vacsina testov sa vyrába v Cine a predpokladam,ze kvoli nakladom sa k nam dostanu kontajnerom. casto premrznu alebo naopak sú vo vyšších teplotach, čiže nie sú v stabilnom prostredí,ako je požiadavka na obale. Takže reagujú nepresne.

@darja12 A ten lekaren plus vrchny bol kolko dpo?take mam