Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ja197 ďakujem Ti veľmi pekne za odpoveď. Robila som ovu test, až keď som mala druhý deň plodné obdobie (podľa hlienu a iných príznakov). Tak to už bolo asi neskoro nato, aby bol pozitívny? On to teda ukazuje tesne predtým?
Stále neviem, či existuje nejaká spoľahlivá odpoveď, ako dlho tie spermie môžu prežiť v tele. Všade to píšu inak. Viem iba, že tie chlapčenské kratšie...
Ahojte baby. Nemešká mi zatial dnes by som to mala dostať, ale je mi už 3 dni neskutočne zlé po cely deň . Stále má napína a mám kovovú chuť v ústach. Podbruško boli aj kríže ako na karmy. Dnes som si urobila test a je tam niečo ale veeeeeľmi slabé. Čo myslite? Ak som trhu nemala by byť čiarka už oveľa silnejšia?

@stratenanajdena to je otázok naraz 😂😂 ovulačné testy sú kapitola sama o sebe, každej žene ukazujú inak, tebe môžu ukazovať inak ako mne, hormón kolíše celý mesiac, podľa správnosti by si ho mala mať pozitívny jeden max 2 dni (niektoré ženy tvrdia že aj 3) a po poslednom pozitívnom teste prebehne ovulácia od 12-48hod, na to že pri tehotenstve bude ovulačný test pozitívny by som sa nespoliehala, polovica žien hovorí tak, zvyšok opak 😂 k tým dievčenským spermiám neviem poradiť, aj keď si myslím že je to somarina ako bič s tým že pred ovuláciou a po ovulácii 😂