icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacicka30
14. sep 2018

@hennyinnsbruck mozno dostal vzduch fotila som pri okne otvorenom vtedy zacal no musim este testnut,ale bolia ma krize a brucho akoby na menzes trocga a vcera ma pichalo okolo pupku

kacicka30
14. sep 2018

@hennyinnsbruck no robila som druhy ale tam uz slabo a to mozno aj ta moč na zaciatku je ina ako hned prva ranna ta prva mi okamzite ruzovela

hennyinnsbruck
14. sep 2018

@kacicka30 tak skus zajtra rano zase😉😊

kacicka30
14. sep 2018

@hennyinnsbruck asi tak ale viem ze pri malom som aj večer mala silnejsiu

kacicka30
14. sep 2018

@hennyinnsbruck a myslis ze moze byt slabsia uz s druheho mocu rano

hennyinnsbruck
14. sep 2018

@kacicka30 moze byt Slabsia jasne hlavne ked je to v skorom stadiu... Niekomu ukaze rano silnejsie ciarky niekomu poobede.

enusamt
14. sep 2018

@kacicka30 u niekoho je ranny silnejsi a u niekoho vecerny.. ale hcg je,ked vidno ciarku...
Aj si pocitas 15sekund,ked to mas ponorene? Lebo cim dlhsie je to tam,tym viac znehodnoteny je test

kacicka30
14. sep 2018

@enusamt ano tak 10 15 sekund no vecerny aj mbe zvykol byt niekedy silnejsi ale to druhe som robila 2 hodky po prvej zeby zato tak slabsia

stratenanajdena
14. sep 2018

@kacicka30 áno môže byť zato slabšia, nestresuj sa zbytočne. Škodilo by to drobcovi, ak je ozaj tam. Držím veľmi palce! Najbližšie skús test až buď večer, alebo zajtra. Viac nemá zmysel. Ja som mávala napr. silnejšie vždy k večeru, viacero tehotenstiev.
Mne Tvoj test vyzerá sľubne. Tak nech Ti len čiaročka silnie!

kacicka30
14. sep 2018

@stratenanajdena No jasne dufam 😍

zora2018
14. sep 2018

ČO si o tom myslíte?

val9
14. sep 2018

@kacicka30 ja neviem počkala by som na tvojom mieste ešte..Veď len minulý týždeň v piatok si mi písala že si 1dc..čiže dnes si 7 - 8 to aj keby sa Vám podarilo tak ešte nie je možné podľa mňa aby sa uhniezdnilo až vtedy sa začne produkovat hormón hcg

kacicka30
14. sep 2018

@val9 Myslis menzes?no mozno aj skor sa podarilo ja neviem,ja mam ck najskor ist ked zistim aj slabu

lenkaaninka
14. sep 2018

@zuzik5891 tak konečne 2 dc a ešte pred ovuláciu si idem po progesteron na gyn. To je môj problém po vnutomaternicovom teliesku... Už som pojedla toľko vitamínov za posledný rok a nič...dúfam že to do Vianoc dáme všetky čo si prajeme bábätko... Držím palce

evita1233
14. sep 2018

@kacicka30 mne pri prvom tehu ,keď meškala ms vyšli silné čiarky a reku spravym si aj na ďalší deň a čiarka bola oveľa slabšia ... No a teraz je tá čiarka už prváčka

kacicka30
14. sep 2018

@evita1233 No a na druhy den si rano tiez a bola slabsia?

nella15228
15. sep 2018

@stratenanajdena tak pred tromi dňami som začala špiniť myslela som že mi začína ms tak som nasadila znova antiku. Lenže aj včera som len trocha zakrvacala a dnes zas nič. Antikoncepciu som neužívala už asi 4-5 rokov ale nemala som takýto problém. Myslis že to môže byt z toho? V pondelok musím zavolať dr neviem či tu antiku mám teraz vysadiť alebo čo mám robiť

stratenanajdena
15. sep 2018

@nella15228 pokiaľ si antiku tak dlho neužívala, toľko rokov, prečo si si ju nasadila? Testy tehu máš biele? Ja som kedysi brala ant., a mala som tri ms za mesiac, týždeň ms, týždeň nič. týždeň ms, týždeň nič. Takto mi v priebehu jedného mesiaca začala tretia ms, došla som za doktorkou zelená, na odpadnutie, rovno ma posadili, že či mi nie je zle... Bolo. V momente mi ju vysadili. A prešli sme na pharmatex. Zdravší pre peňaženku aj pre telo. Viem, že každému vyhovuje niečo iné a niektorí nemajú zábrany s toľkou chémiou, ale pokiaľ si nie si istá svojím stavom (hoc len zdravotným), ja by som to v takom prípade vysadila a najprv sa poradila s doktorom. Ak Ťa vyšetrí a povie, že ju môžeš užívať, tak ju nasadíš a hotovo. Pokiaľ budeš chcieť.
Skús sa ho spýtať, kedy by Ťa mohol pozrieť najskôr.

nella15228
15. sep 2018

@stratenanajdena už som ju mala brat min mesiac ale hovorila som si že ešte mesiac počkám. Test som si od pondelka už žiaden nerobila. Skúsim zavolať v pondelok dr že či nemá volno

nesssa23
15. sep 2018

Baby vidíte tam niečo skutočnosti to vidno lepšie je tam slabá druhá ružová čiarka mám týždeň do ms

evita1233
15. sep 2018

@kacicka30 áno 10dni mi meškala ms tak som si spravila test...vyšli krásne // nemohla som tomu uveriť nakoľko sme sa snažili vyše roka tak som si na druhý deň spravila znova test-tu istú značku...a vyšiel pozitívne ale čiarka na môj podiv bola slabšia a bola som tehotná...

evita1233
15. sep 2018

@nesssa23
@nesssa23 ja vidím čiarku len či nebude falošná nakoľko som si tento test robila pred dvoma dňami tiež mi vyšiel takýto duch a viem že nie som tehu....skús iný značku a urob si test po vynechaní ms...držím palce

nesssa23
15. sep 2018

@evita1233 nie skúšala som aj včera a bol negatívny a ráno už druhá tak som si kúpila aj iné testy inej značky ale príznaky tehu mám

kacicka30
16. sep 2018

@nesssa23 Ahoj tak ako skusala si testnut?aj ja som tak mala ze rano uplne druha ciarka fialova druhe rano ledvatak zatial som este netestla,a priznaky mas ake?

daniela2227
17. sep 2018

Ahojte..co poviete na toto

laurazma
17. sep 2018

@daniela2227 za mna zial negativne

myskahryzka
17. sep 2018

@zora2018 Ja myslim, ze je to pozitivny tehotensky test 😀 Testovala si este aj neskor?

kacicka30
17. sep 2018

Baby a noze byt ze uz par dni mi ukaze len druhu viac viditelnu hned rano a potom uz ledva?od min tyzdna

biba12
17. sep 2018

@kacicka30 a už ti ms meškala? Alebo si testovala pred. a áno môže

kacicka30
17. sep 2018

Ako myslis pred menzesom?pretoze prave to ze mam kratky ciklus a s Olim som otehu a cez krami aj som mala krami tak skusali sme stale aj cez a teraz cakam no min tyzddn som mala takuto ciarku rabo hned a potom uz neskor slabe dost