Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte no ako to ide ciarky silneju? mne teda vobec dost som z toho nestastnaale a snad do vianoc sa aj ja budem tesit z dvoch peknych kolajnic
Ahojte tak ja pondelok u dr....tehotenstvo vylucil....inak vsetko pohode sliznica mat.vysoko ako pred ms,dal vyvolavacku,ze keby sa jej nechcelo...hned poobede som zacala spinit....bolesti riadne ako pred mrchou....dnes ani naznak....no co to mohlo byt ? Sama som zo svojho tela mimo....
@jani255 ahooj ;) len by som sa chcela opytat.. som 7 DPO ... je nejaka sanca ... ze ked si urobim test .. ako ty.. 9-10 DPO.. ze by sa tam uz mohol ukazat duch .. ? ked sa nam to podarilo ;) Alebo je to leeen stastie.. ze sa to niektorym ukaze tak skoro ? este skor ako ked meska ms ? 🙂 Dakujem ;)
@veronikax poslem foto,mozno tam ani nic nieje a ja si namyslam,ale ak sa skoro uhniezdi mimi;aj v siedmy den po ovulke mozes test vyjst pozitivny,moja sestra je priklad.na silvestra sme boli spolu na chate pred styrmi rokmi,tam s manzelikom zapracovali a 7 januara mala ducha na teste,pamatam si to dodnes..
@monicka2510 vidim ju tam,ked to zvacsim,nazivo ju je isto lepsie vidno
@jani255 no zajtra si budem test opakovat a uvidiim 🙂🙂
@monicka2510 ja mam tiez taku slabu,ale vidim ju tam a je ruzova.drzim palce,budem sledovat ako dopadnes ;)
@jani255 no to je krasny dusik je ho tam krasne vidiet.veru neboj ono to pride a je tearz cas zazrakov ved o par dni su vianoce tak dostanes krasny darcek pod stromcek.my sa nesnazime o babo vobec ale stale uzivam ten dufaston este poslednu krabicku naposledy mi ms prisla ked som este lieky brala teda o tyzden skor ale lieky som uzivala asi ako cigan ked chodi do skoly.takze tak aspon mi ms nevijde na vianoce a mozme si s muzom sviatky uzivat.potom mi napis budem sa s tebou tesit.
@jani255 dakujeem veriim v too , aj ja drziim palce🙂🙂
@zuzanka2905 ano 🙂
@zuzanka2905 vidim☺
@zuzanka2905 aj ja vidim 🙂
@nynyky no takze uz len nech silnie minule som testovala velmi skoro teraz mam 5dni do Ms dufam ze nepride
@zuzanka2905 ak ta to potesi ja som testovala dva dni po vynechani a bol negativny...z toho negativneho testu je teraz 11 tt 🙂
@zuzanka2905 podobneho ducha som mala aj ja a o 4 dni potom krasne silne kolajnice. Drzim palce nech pekne silnie

@mirka5607 prajem ti,nech to stupa....ja som podobne zazila pred dvoma rokmi, na teste kolajnice,no skoncilo to zial neuspesne....no dva mesiace po tom som opat nasla kolajnice a dnes mi tu uz pobehuje rocna slecna.....