Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monika1015 super z jednoho razu....a ktorý den cyklu? blahoželám, nech je zdravé
@monika1015 toto je ciaraaaaaa, žiadny duch
@kukurica77 urcite sa podari.. . My sme uz rozmyslali nad lekarmi a aj adopciou...velmi tuzim byt mamou... tak dufam ze sa nam podari....ja som prestala riesit lebo ma rozculovalo ze vsetci sa pri stretnuti vypytovali ci nesom... a mna to len viac stresovalo... podari sa vam uvidis... drzim palce... ;)
@dolynkag netusim... mam nepravidelnu takze preratava kazdy den (appka v tablete) :D ale trafili sme plodne dni ( 16dc)
Baby kedy najskor uksze vlastne test druhu ciarku slabu?moze tyzden teda viac dni pred mrchou?ked ja mam kratky ciklus a mam dostat okolo 2,3 ho ...skusale sme stale radsej
@zuzanka28 je tam druha ciarka ale nejaka rozpita
@kacicka30 ked mas stastie tak 8 dpo moze ukazat....
@hennyinnsbruck ukázala sa po zaschnuti testu počkám dva dni buď to bude alebo nie sú leje dve možnosti 😉
Minuly mesiac som testovala už 5dni pred a duchovia boli ale v deň menzesu negatívny tak uvidím
@zuzanka28 no pockaj... Lebo neni taka pekna ohranicena, ale taka machula... Drzim palce
@hennyinnsbruck v skutočnosti ju vidieť pekne nie ako machuľu aj v negatíve ale ako vravíš počkám a uvidím ...len to čakanie je strašne 🙈
@zuzanka28 no ked ju vidno pekne tak super... Tak skus hned rano testik
@zuzanka28 nooo, niečo áno, farebné, jemnulinko. Ale lepšie budeš vedieť o dva dni určite.
@hennyinnsbruck Lenze ked mam keayky ciklus a presne neviem skusame stale tak myslim ze kolko dni pred menzesom mojka
@kacicka30 aj ked mas kratky cyklus tak ca 8-10 po styku ked vies kedy bola Ovulacia

@kukurica77 podarí určite..aj mojej švagrinej sa podarilo po 4 rokoch... zasnúbili sa a zrazu bola tehu