Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 tak to je dobre znamenie(ak to nie je psychika) skus rano test... O malinko silnejsi by mohol byt.
@kurtik83 dakujem 😊
@hennyinnsbruck no prave tento mesiac..bol taky vselijaky...boli sme pohnevani..styk bol dva dni pred ovu...ale ani na sekundu som na to nemyslela..ako predosle mesiace..roky ..😏
@daniela2227 my sme mali tiez 2 dni pred ovu a vyslo to.. Drzim silno palceky nech to tam je
@hennyinnsbruck dakujem..skusim zas zajtra..bola by to krasna "nahoda"''kebyze to vyslo prave v obdobi..ked to clovek najmenej planuje..očakáva
@veornika224 moze byt tehu len este malo ukaze
@hennyinnsbruck mozem poprosit ocko este raz..nedalo mi to pokoj 😏
@daniela2227 vidim 🙂
@ruzicccka vsak to ze aj ja 😁 ale uz tolkokrat som videla a nic z toho nebolo..😕
@ruzicccka toto som mala rano..mam 4dni do ms
@daniela2227 ja nic nevidim
@daniela2227 to ked pisete o duchoch, tak to su ozaj duchovia 😀 na tomto poslednom sa mi nieco javi, ale neviem ci to nie je z toho ze tolko ziram
@daniela2227 dala som do negat a bohuzial nevidim nic 😔
@tami34 hcg sa zvysuje rozne, odporuca sa robit test kazde 2 dni aby bolo pekne rozdiel vidiet... Pekna ciarka super, len tak dalej 😉😊👌👍😍
@tami34 podla mna je rozdiel riadne vidditelny 😊👍 gratulacia tichucka 😊
@hennyinnsbruck dobre ranko 😊 viem ze by mala byt ta ista znacka..ale nezohnala som takto rano iny...co povies na toto? Musela som vybrat lebo.som nevedela dobre odfotit s mojim "kvalitnym" fotakom...vidiet ale bolo celkom dobre
@daniela2227
Ja som tak rozmyslala kedze vidim ze mas anglicke testy
Kolko minas na testy ? 😂 lebo stale mas tie drahse
@ruzicccka 😂 jaj nepytaj sa 😁 radsej ani nepocitam..ale tie lacne vies ake su 😕 muz keby vedel..asi ma zastreli 😉 tak ale..na pivo nechodim ..tak aspon takto minam 😁
@daniela2227 😀😀😀
Skus si objednat cez ebay
Su tam 10tkove vselijake
Na testovanie su fajn
Ked sa objavy dusik kupis drahsi , sem tam
Ja to takto riesim
Viem ze sa testujem skoro a stale takze pouizvam tie lacnejsie aj tie ukazuj ciarku napriklad One step ak tehu si nezalezi na tom aky lacny test to je
Ale hcg zaznamena urcite a vzdy ked vidim ze a mozno to je uz realny dusik mam v zasobe par baleni normalnych drahsich
@ruzicccka mozno aj telefon s kvalitnejsim fotakom by som uz mala 😁 nasla som este jednu schopnejsiu foto. Spomedzi tych 13 co som urobila 😏
@daniela2227 ja z tymi testami bohuzial nemam dobru skusenost neviem ci to len ja alebo nie
Mne skoro kazdy test duchuje ale tento bol stale divny robil mi silne kriziky ale tehotna som nebola od tedy som jich nidky nekupila zbytocne drahe chapem ze skusas kade jake znacky ale odporucila by som
Ti sa testovat vzdy z jednoh znackou
Lebo kazdy test je iny jeden ma viacej farbiva druhy menej
A na jednom mozes mat ducha druhy moze byt biely
@ruzicccka jasne..ja rozumiem..ale nechcela som teskovy...mne tento napriklad ukazal tehu..tiez takto slabo..ale potom som ho uz nemala...a tehotna som teda bola...sice to neskoncilo dobre..ale bola som 😕
@ruzicccka a ten one step je dobry? Ci
@daniela2227
No mne tak ukazal one step uz 6 dni pred ms
Slabu ciarku a sice tie one step maju
Kanaliky a kade co , ale ak tehu niesu budu stale len kanaliky ... nic viac nic menej
Ak tehu si pekne ciarka ..bude silniet kazdym dnom o cosi viac a budes vidiet ze je to ciarka ziadna nitka 🙂
A preto sa testujem nimy 🙂
Skus jich aj na MK jich predavaju alebo ebay
@daniela2227 veď si kúp normálne ak si tehu ver že ukážu.. Tie čo majú ukazovať ja sa v nich totiž nevyznám nejak, tiež čiarku?
@daniela2227 kupujem jich za Vyhodnu cenu
Ale viem ze aj keby som sa testovala 3x za den nejde mi to do penazi lebo cez ebay Mas aj 100 kusi za nejake cca 5-7 libry ja Kupujem cca 30 kusy za nejake
3-4 libry ...
A testujem sa ako sialena 😀😁😂

@kacicka30 ahojky..no praveze ano..zaha 😕 som uz tyzden akasi nafuknuta..a viacmenej par dni po ovulacii..ma zacalo pobolievat brucho..stale to trva..a taka pikoska..zacal mi smrdiet chlieb a vsetko z drozdia 😏