Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena dakujem ti velmi pekne :* zajtra rano testnem znova a ohlasim sa . dufam, ze vsetko sa bude vyvijat dobre :*
@kukurica77 dakujem 🙂 priznaky nemam, len sem tam nejake tlaky v podbrusku, ale inak nic 🙂 som len siesty den po ket, tak je na priznaky este velmi skoro :*
@labutienka333 tyy brdo, to je teda poriadny rozdiel :* ja som zvedava, co mi ukaze test zajtra, dufam, ze bude silniet 🙂 🙂 lebo po toolkom snazeni sa mi to normalne ze zda byt neskutocne 🙂 :*
@simbatko áno, je niečo vidno 😉 Snáď bude o dva dni silnejšia! Len som vytiahla kontrast.
@marrilyn niečo ružovkasté trošilinka áno. Odfotíš ho po uschnutí? 🙂
@stratenanajdena no mne tak srdce tlce o život😂🙏ĎAKUJEM💋
@sandra151 ved na ňom nič nieje
@stratenanajdena no po uschnuti trochu vybledol. Uvidime o par dni
@sandra151 no úplne slabulinke
@hennyinnsbruck dakujem 🙂 ja viem, ze je na tie testy este trochu skoro, ale ked trpezlivost nepatri zrovna medzi moje cnosti :D
@marrilyn tu je to čosi vidno viac ako na mokrom, na mokrom to zasa malo nádych doružova. Ja "to" vidím aj v negatíve aj vo zvýraznenej fotke. Tak ti prajem, aby to nebol iba kanálik! O dva dni si budeš istejšia. Nech ti to vyjde!
@petra102 držkám palčeky :-*
@nini1010 tiež mam dobrú skúsenosť s pepino testami 🙂
@marrilyn myslim,ze je to tam!!! Drzim palce
@hennyinnsbruck No skusim vecer zas ako ste vraveli ze asi mam vtedy zvis.hcg viac

Ahojte vidite niečo?🙏😀pekný večer