Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 Asi budes mat pravdu. Ale hlavu hore, aspon sa to dostalo von same, nemusis ist na cistenie. A hlavne je, ze sa dari 🙂 mne nikdy ani naaaznak, uz sedem rokov. Az teraz konecne po roznych ivf. Nebud smutna, druhykrat to uz urcite vyjde 🙂
@val9 mne sa tiez zda tmavsi 😊✊
@daniela2227 verim, ze mas pravdu :*
@daniela2227 veľmi ma to mrzí! Ja si tiež myslím, že si bola na začiatku tehu. A niekedy to žena skrátka cíti, vie. Tebe sa to plusko pomaličky zosilňovalo na teste a aj na tom fialovom som videla "dušíka". Prajem Ti, nech sa čoskoro môžeš opäť tešiť z II. Mrzí ma to za Teba ešte raz... 🌹🌷🙏
@stratenanajdena dakujem ti za mile slova..som z toho taka nijaka 😕
@petra102 darit sa dari...ale za 4 roky..4 tehotenstva...vsetky s rovnakym koncom..ked skonci ms .objednam sa na gyndu ..mozno najdu nieco...a napravi sa to .kedze krv mam vraj ok 😕 viem si predstavit ake to mas tazke. Mam sestru...starsiu...nedari sa im..uz bola asi na 5/6 umelych oplodneniach 😟 ja ssom strasne vdacna za moje dve baby ..ale stale citim túžbu...stale mi akoby nieco chyba..
Babulky. Dakujem za srdiecka 😊😘❤ velmi potesili
@kacicka30 ahoj, ako sa máš? Kedy si naposledy skúsila test?
@iam24 rozpitý test.
@iam24 asi neplatny no 😕
@iam24 to je rozpity testik skuse este raz
@stratenanajdena ahoj neskusila som potom pockam do nedele sspon
@stratenanajdena skusila som vcera ked priblizim je tam jemne ruzove ale mam horucjy berem paralen ach dole nizsie je ten test
@kacicka30 ja vidím tentokrát len jednu čiarku :(
Hlavne sa čoskoro zotav. 🌞
@stratenanajdena aj ked priblizis ja vidim jemne ruzove aj v reali,no ved este do menzesu 4,5 dni
@stratenanajdena uplne to pribliz

@val9 nevydrzala si??