icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

petra102
30. sep 2018

@hennyinnsbruck
@marrilyn
@lucyk1992 babulky dakujem za podporu, v utorok idem na krv a verim, ze vsetko dobre dopadne :* zostal mi posledny testca muz povedal, ze bud ho mam vyhodit alebo ho spravit, az sa tym uz nezaoberam :D tak som spravila a vysiel takto :* :* uz testovat nebudem.

dominika_sk
30. sep 2018

Čaute baby, čo myslite? Som asi 8 alebo 10dpo. Neviem presne

stratenanajdena
30. sep 2018

@dominika_sk ja vidím jednu čiarku.

stratenanajdena
30. sep 2018

@kacicka30 nemôžem si pomôcť, aj som to vytiahla do kontrastu, aj zvýraznila, aj dala do negatívnu, ale ten test je negatívny. Ani náznak čiarky. Ale možno je to tak lepšie, ak si mala aj horúčky a brala si paralen. Veď pokiaľ plánujete, môžete mať šancu aj na ďalší mesiac. Držím palce 🍀

dominika_sk
30. sep 2018

@stratenanajdena z teba mam pocit že na svojich vidiš vždy dve a na ostatnych len jednu. Ale to nie slovo do hadky, však každy mame nejake pocity, možno aj mylne 😁

dominika_sk
30. sep 2018

@stratenanajdena pozri ešte tuto

stratenanajdena
30. sep 2018

@dominika_sk možno si prehliadla moje príspevky v diskusii, alebo si ma s niekým mýliš? Pretože ja som koľkokrát videla druhú čiarku a aj to vyjadrila, aj keď iní ešte nevideli. Ja som tu babám vyťahovala fotky do kontrastu, kde bolo čiaročku ozaj lepšie vidno. Ešte sa niekto pýtal, načo to je dobré robiť...
Na akých mojich testoch vidím dve čiarky? Veď ja som testovala naposledy pred mesiacom (bez pár dní) a ďalšie testy už robiť nemám prečo, mm už bábätko nechce, takže nemám šancu mať pozitívny test. Mala som mikropotrat na zač. septembra. Toto je dosť citlivé pre mňa stále a dotýka sa ma to. Ja tu moje testy už mesiac nedávam. Treba čítať v diskusii dobre a všetko.
Mám písať to, čo nevidím a dávať falošné nádeje? Klamať, aby sa niekto potešil a následne o pár dní možno sklamal? Zato, že raz niečo nevidím, tak je z toho vždy? Pre mňa zvláštny prístup, ale aj to je názor.
Pozrela som aj tú Tvoju druhú fotku, vidím iba jednu čiarku. To ale neznamená, že tam nemôže byť o dva či tri dni. Alebo, že ju Ty nemôžeš vidieť naživo. Sama viem, že som kedysi videla na mojich testoch čiarku, ale odfotiť ju ani za svet. Ani zrkadlovkou. Už som to tu raz spomínala.
Ozaj tu všetkým snažilkám prajem, aby sa každej splnil v pravej chvíli jej sen a držím palce všetkým, do jednej. Aj Tebe. 🤰👶

renimac
30. sep 2018

@dominika_sk to bolo dosť kruté a zbytočné

lucyk1992
30. sep 2018

@petra102 ten je kraaaaaasne pozitívny! Gratulujem ti :-* aj máš už nejaké príznaky? Koľko ti mešká MS?

dominika_sk
30. sep 2018

@renimac krute v čom?

kukurica77
30. sep 2018

@dominika_sk to je test dr.max? Musim priznat,ze mne ukazal falosnych duchov...pevne verim,ze ty budes iny pripad.Asi si robila test aj skor,mozno by bolo vhodne pockat 2 dni a potom uvidis,ci ciarka silnie...drzim palce

dominika_sk
30. sep 2018

@kukurica77 ano,dr max. Ale dva z jedneho balenia. Ďakujem😌

butterfly333
30. sep 2018

@dominika_sk podľa mňa sa tam niečo rysuje držím palce

hennyinnsbruck
30. sep 2018

@dominika_sk negativny

kacicka30
30. sep 2018

@stratenanajdena no hej ale este som pred menzesom mam dostat utorok stredu...

monika2101
30. sep 2018

@dominika_sk negativny

kacicka30
30. sep 2018

@val9 však to ze testy su hrozne raz ukazu ako riadnu raz rozpyte raz nic

marrilyn
30. sep 2018

@petra102 to su riadne kolajnice 👍 🙂

petra102
30. sep 2018

@lucyk1992 dakujem :* som po vllade embryjka, ms prist asi ani nema, lebo vkladam lieky (progesteron). A ten to drzi. Minuly vklad sa nepodaril, po vysadeni prog. som hned dostala. Ale toto je ina situacia :* :* :* priznaky ani nemam, len mam extremne chute na vsetkp nezdrave :D napr rezen, vyprazaby syr a rybyyyyyy, tych by som zjedla na kila :D :D

kacicka30
30. sep 2018

@stratenanajdena
@hennyinnsbruck
@gabca295 Baby tak bpla som na nakup v kauflande a kupila som si just 25 kovy a toto vislo na obed

ruzicccka
30. sep 2018

@kacicka30 krasna ciarka 🙂

hennyinnsbruck
30. sep 2018

@kacicka30 super uz len nech silnie... 👍

kacicka30
30. sep 2018

Este jede na ruke tak vcera nic na 10 kovom a teraz na 25 toto?

kacicka30
30. sep 2018
kacicka30
30. sep 2018

@hennyinnsbruck Ale chapes to ako to ze 10 mi nic neukaze?a cudne to je cele ze?

hennyinnsbruck
30. sep 2018

@kacicka30 este neni iste ze toto je ozajstna //... Mas doma este tento test? Ak hej urob zajtra. Ked nebude silnejsia tak nic....

kacicka30
30. sep 2018

@hennyinnsbruck No mam su 2v1 tak skusim zajtra pozajtra som teda uz fakt zvedava

taily30
30. sep 2018

@kacicka30 neukaze, lebo 25 je citlivejsi. A mozno nemas este dostatok hcg hormonu na 10tkovy.

ja17ay
30. sep 2018

@kacicka30
Super, ja som na tomto 25kovom z kauflandu tiež mala čiarku skôr ako na 10kovom a bola skutočná 🙂. Zajtra skús, oni síce nesilneju tak rýchlo, ale ukazujú dobre. Za mňa určite dobrý test 👍

kacicka30
30. sep 2018

@taily30 Ano?a nie vsade tak pisu ze 10 kovy je citlivejsi?