Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 koľko si mala hcg
@butterfly333 fuuu aj my vravela prve bilo 6 no v tom strese som aj zabudla
@kacicka30 prvé bolo čo 6hcg?to si bola už druhý krát na krv?
@archanjel008 mrzí ma to, snáď sa zadarí ďalší cyklus. 🌷🌹🍀
@butterfly333 Nie ja som bola rano na krv a poobede na vysetreni a este piatok mam ist na krv znova ci stuplo aby nahodou nebolo mimo
@kacicka30 ahoj no ako robila si ďalší testik?
@butterfly333 Ano no ja uz mam potvrdene s krvy tehu a bud tyzden idem pre injekcie pichat a na vysetrenie ked vsetko ok prvy tyzden november
@kacicka30 ano volala. Vypise mi recept na nejaké lieky ani neviem ake ale proti potratu keďže som ho už raz mala a posiela ma na hematologiu ako prevencia. Čo si ty pichas?? A objedna ma tak za 3 týždne. Daj sa do skupiny junovky 2019 ked si v profile zadas dátum pôrodu hodí ta do tej skupiny automaticky.
@kacicka30 viem že máš to potvrdene z krvný ja len že či testik silnie. Vidím že áno krásny gratulujem. Aj ja som to mala potvrdene z krvi no test nejak pomaly silnel a nakoniec to v 6tt skončilo. A prečo tak neskoro pre injekcie? Véd gyn ti nemohol predpísať? Ja ich mam doma pre istotu. A akú trombofiliu máš? Berieš aj anopyrin? Ja denne.
@butterfly333 no ved moj predosli gynda mi dal anopirin a hned injekcie dali a tu teraz ze maju vela ked som na zaciatku tak bud stvrtok hadam dovtedy da nic nestane,no v karte mam tu strddnu ci ako pri tehu urazoch a operaciach mam pichat.A preco skkncilo?silnie myslus ze ok mam test?
@kacicka30 nájdi si na google výpočet pôrodu. Tam zadas deň poslednej MS a vypočíta ty dátum pôrodu. Potom si To das tu na profile. Tam uz riešia tehotenske problémy. Myslím že my sme v tejto téme skončili. Už nemáme duchou na teste. Ale poriadne ciariska. Tam sa mixrs na kadečo spitat vo sa jedná tehu.
@demonika11 aj mne sa zdá ze tam niečo vidno ale je to veľmi slabucke 🙂 zajdi k doktorke aspoň budeš vedieť na com si 🙂
@bubyy nooo aj som bola, tehotenstvo vyvrátil, ale to vyvrátil aj keď som bola tehotná s dcérou a vtedy som už bola v 3 mesiaci... Zobral mi aj krv, ale výsledky budem vedieť až na budúci týždeň a som dosť nedockava🙂 . Mali ste niektoré problém s nízkym hcg?
@demonika11 nieco tam je...nemas original fotky?
@kacicka30 keď až budúci týždeň ideš po inj. Ja som pichala už od 10dpo keď som mala slabú čiarku.
@demonika11 ja som si robila test asi v 4 alebo 5 týždni a mala som takú silnú čiarku že som hneď vedela na com som takže s nízkym hcg som problém nemala takže to ti neviem poradit 🙂 ale keď tak skus vyskúšat iného doktora 🙂
@butterfly333 no ved prvy krat aj ja teraz mam tyzden cakat

@evita1233 niečo nové? testovala si dnes? včera?