Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 to je dobre ked teraz nic....Bude to dobre, drobatko sa zavrtava iste😊
@hennyinnsbruck No aj ja radsej nato myslim,ale co im bolo za tazko zobrat krv dali by mi injekcie jed som aj predtym mala a vysledok by som prisla vo stcrtok a este ze a knizku mate?vsak ani predtym som hned nemala.ach
@kacicka30 😒😒😒 co narobis... Nic🤷♀️😟
@kacicka30 aj tvoja dr ti mohla predpisat injekcie mne bezne predpisuje alebo aspom anopyrin tabl
@sonazitnanova No lenze ja som teraz zmenila gynekoliga a presla som k nej...no zajtra volam
@kacicka30 jaj tak ,ale aj tak ved v karte ma asi zaznam o tom ...no skuste jej zavolat zajtra
@kacicka30 ahoj, určite jej zajtra zavolaj, vysvetli. Pýtaj si to, ak vieš, že to potrebuješ, aby sa nestalo nič, čo sa nemusí. Držím palce, nech Ti dajú lieky, ktoré potrebuješ! <3
@stratenanajdena No ved rano volam sestricke
@sonazitnanova Zatial.mala iba moje zaznami kedze som k nej teraz akurat prestupila
Baby, nikdy som nemyslela ze budem taka trapka a budem to sem postovat 😂 ale som 28 DC, predchvilou som si spravila ovu test lebo tehu doma nemam. Moc nie je uplne koncentrovany, lebo chodim v noci na wc a rano som aj vypila asi 3dc vody. Co myslite? Nechcela som si robit ziadne testy, lebo zajtra mam narodeniny ale nevydrzala som 😂😂
@miza88 takyto mam aj ja a určite nie som tehotna😬 toto je negativny test
@miza88 negativny ovulacny test
Ja potom tým ovu testom naozaj nerozumiem, lebo takýto ho mávam presne vtedy keď mám ovu (2krát som to mala aj potvrdené lekárom) a inokedy ho mávam snehobiely 😒
@miza88 mozno si presvihla vrchol Lebo pozitivny ovulacny test je ked su obe ciarky rovnako silne alebo druha ciarka je silnejsia ako kontrolna... Urob si tehotensky test radsej
@hennyinnsbruck ja ti neviem, prave preto aby som ho nepresvihla som si ovu test robila vzdy o 11:00 a potom este na vecer. Este skusim pozriet ci nie su po zaruke 😂😂😂 Bojim sa robit si tehotensky, nechcem si pokazit take pekne okruhliny 😂😂 boze, doteraz som sa drzala a vobec to neriesila a teraz to na mna prislo....😂😂 no nic, musim sa opat nastelovat na ine myslienky a oslavim narodky pre istotu s nealkom 😝
@miza88 hmmm divne....
Kludne si daj alko aj keby si bola v takom skorom stadiu to nic neurobi ved ms ani nemeska ci?
@hennyinnsbruck no, dnes/zajtra som mala teoreticky dostat ale zatial nemam ziadne priznaky predkramove
@dolynkag tomu testu sa chcem vyhnut, nebavi ma uz mesiace pozerat na snehobiele testy 😂😂 ovulacny je jediny, na ktorom mi sem tam aka taka ciarka vybehne 😂😂😂 to je jake smutne 😂
@ersp nechcem ta sklamať ale toto som mala ja s nádejou že som a nebola som a tiež mi duchovali testy a ovu je pred ms
Ahojte ake mate skusenosti s tehu testami z dm drogerie.su tam dva a stoja cca 1,50. Menzes som mala naposledy 1.9 a odvtedy nic. Cyklus mavam max 33 dnov. Testy mi vysli negativne. Dakujem
@bella1303 aj ja som ich skúšala v pondelok a nič

@hennyinnsbruck No ze aj miesto.menzesu to moze byt ale neviem a teraz nic