Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 nie nebola,my sme boli len v iscare robno na umelom a potom este par KET. U nas je problem ze nemam vzdy ovulaviu a manzel nema najlepsie spermie. Min rok sme boli na poslednom ket a odvtedy ani neskusame ani nic. Sme si jednoducho povedali ze mozme byt radi ze aspon jedno zdrave sikovne dieta mame. Len teraz uz mi to dlho meska ale vcera rano test negativny. Tak urcite nic..
@ester177 krásne čiarky super gratulujem. Aj ja som v júni potratila od vtedy nič a tiež mám trombofiliu MTHFR C677T homozigot
@butterfly333 ja mam A1298C heterozygot a teraz frčím na enzymoch, (nattokinaza+serrapeptaza), beriem aj profizym, trochu aj chlorellu si davam (zle pecenove testy), a vitamin B12, metafolin, vitamin E + zelezo. Tu je zaujimavy clanok, ako pomahaju enzymy, podla vyskumu v Nemecku:
www.zdrava-rodina.cz/med/med0701/med0745.html
inak menstruaciu som mavala velmi slabu, na ceskom konikovi zeny radia brat vitamin E+pyridoxin. Tak skus. A aj tie enzymy su super.
A zabudla som dodat este vitamin D3, v kvapkach. Vraj sa dost podcenuje.

@butterfly333
@kacicka30 tieto som mala