Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Milé babuľky,lásky,mamicky.🤰
Neverila som že sa to podarí.👶🏿
Konečne po 6 rokoch bude mať moja dcérka súrodenca. 👨👩👧👦
Tatinko sa strašne tesi 🤗🤗
Bála som sa že testik bledne, ale našťastie nie.
Neviem vám ani povedať ako strašne sa tešíme.🙃🙃
Na budúci týždeň pôjdem k dr aby mi to potvrdil a aby som už videla moju lásku. 👶🏼👶🏼
@hope40 ja tam nič nevidím
@hope40 no daco sa tam Rysuje, tazko povedat ci Kanal alebo //. Skus zajtra - pozajtra zase. Drzim palce
@mimulka111 ano // je Pozitivny test.
@mimulka111 gratulujem 🤗🤗
Dakujem pekne😊som s toho este cela nesvoja
Ahoj asi ano ja som si dnes robila ten isty test a vysiel pekne
@bambula3 ahoj mne sa to uz raz stalo tiez som dufala ale nebola to ciarka ,zalezi akej je farby
@bambula3 negativny
@mimulka111 gratulujem 🙂
@sonazitnanova no skoda ☹ ale dakujem za odpoved
@bambula3 nezufaj mozno sa zadarilo u mna naj test Pepino ale palickovy alebo toptest kupis v DM ,ak nevyslo teraz vinde nabuduce 🙂
@bambula3 ďakujem urcite sa to podarí aj tebe drzim palce
😊❤️
@ereska fotka nie je zaostrena,ale myslim ze by to uz mohol byt pozitivny ovu test.
@kukurica77 ďakujem no v skutočnosti sú rovnaké
@ester177 kraasne ciarocky ,gratulujem urcite uspesne ine si ani nepripustaj
@sonazitnanova dakujem, len kto uz zazil stratu, tak to pozna. Toho strachu sa asi neda zbavit...
@ester177 ja to poznam 3 krat som potratila a momentalne som v 19 tt
@ester177 ja mam strach kazdu poradnu cize uplne chapem ale inak na to nemyslim
@evita1233 zamna negativny
Ďakujem ...mám ešte dosť do ms ,ale mám čudné stavy tak som skúsila testnut... uvidíme...
@sonazitnanova gratulujem 😊 a držím palce, nech všetko dobre dopadne. Mne ale nezistili zatiaľ príčinu a o mesiac idem na Imunologiu. Takze preto sa bojím, keďže sa nevie, kde bol problém. Ty berieš lieky?

@katarina5194 Ta Sprava mala ist tebe ze test je kazdy iny a aj moc