Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck dakujem 😏 mam este 4 dni do ms..tak skusim iny
@sonazitnanova Prve 2 si mala v pohode a potom zistili ze mad toto lebo si potracala?Ja som nala tak ze 2x potrat a potom zistili potom syn sa narodil s pichanim a teraz s druhym priatelom chceme a som tehu len takto to je ze som v nemocke a neviem nacom som
@katarina5194 drzim silnoooo palce 😊😊jasne ozvi sa!!!!🤩🤩🤩🤩
@daniela2227 ja dufam ze sa mylim a je tam nieco....
@daniela2227 ja na tomto niečo vidím 😄
@kacicka30 mňa ani nie okolo pupka ale v podbrusku.
@kacicka30 a už si doma alebo stále ne nemocke? V kolkatom týždni si už?
@kacicka30 a preco si v nemocnici?/hej prve deti boli vsetko v poriadku cize bud to bola nahoda alebo to tak malo byt ...
@katarina5194 ja som prvy krat testovala ked meskala mrska 6 dni, potom 8.den a 10.den, kukni hore moje 3 testy. Kazdy 2.den som testovala, inak nie je dobre vidiet rozdiel. Vyskusaj kazdy 2.den 😉
@katarina5194 na str.2721
@sonazitnanova Ano krvacala som isko prec o 3 mesiace mozme skusit zas
@katarina5194 v 6tt som bola krvacala som bolo mimo tak ma cistili o 3 mesiace mozme skusit znova
@kacicka30 coze,to vazne och ja ze je vsetko v poriadku to ma mrzi,tak dufam.ze uz bude nabuduce uspesne coskoro
@sonazitnanova ahoj no, ako sa máš?
@danicabbb ahoj moja a dobre dobre zatial a asi to bude dievcatko ....a ty ako? Ty uz si v kolkom tt
@sonazitnanova no ide to pomalinky tiež čakáme dievčatko to som asu ale už písala no a som 20tt no zatiaľ nič moc pohyby ešte niesu
@danicabbb este nie ale to je tvoje prve dietatko?
@danicabbb ja uz pomalicky citim ale nie silne skor take vnutorne to citim akurat lezim a pozorujem ale ja uz som tretorodicka tak preto aj skor ja som zacala 19 tt...ale neboj ja som videla kazdym dnom sa telo meni uz cochvilku pocitis babulko
@sonazitnanova je to prvé babetko no dufam že to bude čoskoro, ďakujem
@sonazitnanova Ano tak mojka nevideli tam nic a krvacala som hcg 300 nieco uz len tak primar cistil,a ze nech prejdu 2,3 menzesy a mozme skusit.Takze takto je to
@danicabbb urcite moja kazdym dnom sa to meni
Tak babule bola som u dr ale ešte tam nič nevidel keďže dnes začínam len 5 týždeň ak tak. Zajtra mám volať o vysledky. Tak držte palce
@sonazitnanova jasné uvidíme
@zuzulka501 Ahoj ja nevidim nic :/
@zuzulka501 nič tam nieje
@zuzulka501 mrzí ma to, nie si tehotná, test je negatívny. Skús zájsť k lekárovi.
Dievcata vcera som mala celkom peknu druhu // tak som testla aj dnes rano z prveho mocu a testo negat.... moze sa to stat a napriek tomu byt tehu?

@katarina5194 Me sa natahovalo okolo pupka akoby pichanie tupe