Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tygricatko ahoj za mna ano😊
@tygricatko joo;))
@beckynka07 @mimulka111 a je možné, aby mi iná značka testu vyšla negatívne..? Mam este 3-4 dni do menzesu 🙂 lebo chaos mam z toho riadny 🙂
@tygricatko určite áno 😍
Môže sa stať že ti 25tkovi test ukáže ešte negatívny výsledok ale tento je pozitívny 😊🍀
@tygricatko zavisi od ich citlivosti...a ci si ich robila naraz...
@beckynka07 Robila som si ich naraz a oba 10tkove 🙂 no ved uvidime..
@niky1141997 negativny
@niky1141997 podla mna tam cosi je😊 skus zajtra😊
@cammille Aj ja tam cosi malé vidím ale buď sa mi to len zdá alebo je to pravda.Zajtra ráno urobím 😚
Ahojte už som sem posielala foto testu s duchom. Mám otázku. Dva dni pred ms som videla na teste ducha veľmi slabého a videla ho aj sestra tak sa mi to nezdalo. Ms som dostala ale je o dosť slabšia ale normálna aj bolesti v podbrusku mám a dosť silné aké nemávam a už tretí deň je stále na teste duch ale vôbec nesilnie. Aj som si myslela, že je to chyba testu avšak som robila 3 rôzne značky a na každom je. Snažíme sa už 8 mesiacov a predtým som nikdy ducha nemala. Je možné žeby som mohla byť tehotná či je to len to tehotenstvo, že vajíčko sa neudržalo ale potom prečo je tam stále ten duch a nesilnie ? Neviem či mám ísť k lekárovi alebo počkáť alebo nemôže to byť mimomaternicove tehotenstvo? Za odpovede ďakujem.
@matula12199 ahoj, k lekarovi ma.vyznam ist az 2 tyzdne po vynechanom MS. Teda nevieme ci ty si to teraz dostala alebo je to uhniezdovanie ale pokial nemas tazkosti ja by som cakala. Aj mne nieco videl az 2 tyzdne po termine MS. Ale to je iba moja skusenost 🙂
@dominika_sk za mna su vsetky negativne resp flakate.... Ja by som ani jeden nebrala ako pozitivny
@dominika_sk moja osobna skusenost s pepinom je v poslednej dobe dost zla.Aj mne ukazal slabych dusikov ,rozpite testy,no hroza.V poslednej dobe sa dost pokazili...
@kukurica77 ale ten druhy je woman secret
@dominika_sk ano,ano,len ja som reagovala na tie pepina,ze tie testy su v poslednej dobe zle, pri woman secret sa mi vidi taky slaby kanalik...ved uvidis,ci pride menstruacia....
@dievca92 ahoj, áno dostala ale je slabšia ako inokedy ale zase mám bolesti v podbrusku čo nezvyknem mávať ale tak ešte počkám a uvidím
@dominika_sk ahoj ja mám presne takéto testy ale mne už ms dorazila síce slabšia a test stále rovnaký a vôbec nesilnie. A robila som si viac druhov nie len jeden tak mi to príde divne. Predtým som mala vždy jasne negatívne.
@dominika_sk daj foto bez uprav original
@matula12199 no presne, ja mam to iste. Doteraz biely ako sneh. Preto sa vypytujem stale
@dominika_sk tak uvidíme ešte zajtra ráno skúsim . Držím palce , aby ti len zosilnel 🙂
@matula12199 obavam sa že je to už jasne🤔
Baby za mna test naj co bol dobry 25 kovy s kauflandu pri pokladni alebo v drogerii vnutri za 0.99 centou a 2v1 ukazali ako maju ...aj ked bohuzial pre mna zle ale nezufam
@dominika_sk bohuzial neg vsetky :(

@kacicka30 presne tak. Vo vajcovode. Povedal, ze literatura odppruca po potrate 3 mesiace, aby sa vsetko zregenerovalo, myslim tym vystelka maternice a pripadne stehy. Ale kedze v mojom pripade nebol klasicky potrat ani kyretaz, moja maternica tym nijak ,,neutrpela” a preto povedal, ze je to na mne. Tym padom sme zacali s manzelom byt opat spolu, ked som sa fyzicky a samozrejme aj psychicky citila uz dobre 🙂