Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@antamauru ja som mala presne ten istý problem
@stratenanajdena dakujem , mne doktor odbery nerobil ani pri prvom tehu. Pojdem najskor v 9tt , viac by ma stresovalo keby hned nevidel srdiecko a strasil ma. Neuznavam takuto skoru navstevu lekara
@antamauru porovnavaj uplne suche, ja som tiez rozdiel videla az po niekolkych hodinach. Rano som robila test, a vecer som ho porovnavala s ostatnymi. Ale podstatne je, ze ciarka silnie, to nevadi, ze nie je taka silna ako controlna. Ja som mala rovnako silnu az 12 dni po vymeskani. A po 16tich dnoch bola testovacia silnejsia nez controlna, to som sa naozaj velmi tesila. Ten posledny som si robila vecer, na druhy den som isla na prvy UTZ. Tak som chcela mat istotu, ci je vsetko ok.
@hestia1 ano, negativny
@hennyinnsbruck dakujem 😉
@hestia1 skôr by som povedala, že je rozpitý. Druhý by mohol vyjsť pekne, aby ukázal jasne, čo a ako. Z tohto sa nedá vyčítať žiadna odpoveď. 🍀
Tak babuľky je to tam. Na prvom sone dr ešte nič nevidel. Zobral mi 2x krv a bola pozitívna na hcg. Dnes som bola na druhom sone a už videl krásne vacok. Máme 4mm a sme v 7 týždni. 🤗🤗🤗 za 2 týždne zase na krv a za 3 tyzdne pre tehu knižku 🤗🤗
@liv_94 negativne vsetky
@martinecka13 nieco sa tam chysta 🙂
@martinecka13 je.. pekne viditelna 😉
@enusamt dúfam bude silnieť, celkom som pr😊
@martinecka13 urcite ano 🙂 drzim palce nech silnie 🙂

@leto79 aj take sa stane. Že zázrak