Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barboritta je to tam😊 gratulujem😊
@barboritta Ano vidiet skus este zajtra pozajtra
@barboritta tiež som mala takú slabučku čiarku a nakoniec mi tehotenstvo potvrdil digitálny test 🙂 skús kúpiť ten, ten ti ukáže na isto 🙂
@daandra ja tam nic nevidim,podla mna negativny
@daandra skus odfotit lepsie na bielom podklade 🙂
@kacicka30 Dnes rovnaka znacka,uplne negativny.ja som z toho jelen,ale som prechladnuta strasne.ak aj bolo babo,asi to nezvladlo.meska mi uz min.5 dni
@barboritta skúsila by som na tvojom mieste inu značku, pretoze s mamatestami mám zlú skúsenosť aspoň ja osobne.
@val9 skusim asi v pondelok,ak dovtedy nedostanem menzes
@barboritta Ahoj no ako nic?
Baby dostala som menzes o 8 dní skôr uzivala som gynex kvapky
@archanjel008 a kolkodnovy cyklus mas zvycajne?
@archanjel008 myslíš ze to gynexu? Ja som ich užívala pred dvoma rokmi no mne vždy prišla presne. Teraz som ich tiež začala užívať plus clostil a inofolic.
@archanjel008 aj mne sa tp stavalo z gynexu,mala by si znizit davky ,tie kvapky su dost silne...
@archanjel008 a akú dávku berieš?
@ikonica 27 dňový cyklus a teraz prišla na 20 deň cyklu brala som ich 2krat denne test som si robila digitalny včera bol negativny bola som aj precnladena močové cesty a urobil sa mi aj herpes
@kukurica77 lebo hneď keď som ich užila som má na 8 deň spínenie chvíľkove a naťahovaci hlien ako pri ovulácia ešte rozmýšľam či to nebude tým že ja nemám jeden vajcovod a či to nebol anuvulacng cyklus
@archanjel008 ja som brala 3xdenne 7 kvapiek a cyklus mi to neovplyvnilo... A to ho uz beriem par mesiacov... Skor by som to pripisala chorobe...
@butterfly333 abrala som 7 kvapiek 2 krát denne
@ikonica tak lebo na tie kvapky sú dobré recenzie ale skôr ten zápal močových ciest menzes je zatiaľ slaba bez sliznice bola som na preventívke v októbri všetko bolo ok aj menees prišiel v októbri presne po 27 dňoch len tento mesiac je to divné ja som bola aj na pohotovosti keď som mala to spínenie a lekarka má vyšetrila všetko ok
Baby ja zacinam brat inofolic kto ho berie bral pomohol?Ja som ho uz brala pred malym s byvalim ale ci to pomohlo?
@kacicka30 dnes 36 dc,cyklus vacsinou 30 dni,ms nikde,testy nemam uz,ale zajtra si asi rano pojdem kupit.som strasne nachladnuta,tak neviem ci to meskanie nemoze byt aj z toho,??
@barboritta Skus kupit tie s kauflandu co maju pri pokladni 2v1 alebo vnutri v drogerke tie mne pekne potom ukazovali
@kacicka30 dneska toptest,myslim negativny
@barboritta negatívny aj podľa mna jednoznačne.. 😔
@barboritta No tu nic nevidim ale tymto testom vobec neverim
@kacicka30 ani ja moc,len co ked mam len tieto.navyse si myslim ze po 6 dnovom meskani uz musi kazdy test ukazat jednoznacne obe ciarky ak je zena tehotna.s babatkom som sa uz asi rozlucila

@kukurica77 prva fotka sucha,odfotena rano,druha vcera vecer este mokry.manzel tam.nic nevidi