Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominika_sk teraz lepšie
@archanjel008 fakt sa mi tam niečo mari
@archanjel008 to by som mala aj ja potom😊
@kacicka30 uvidíme ako to dopadne🙂 cítim sa nafúknuté a ako keby som mala svalovou vyzerá že to čo som si včera myslela že bol má dnes to skončilo
@archanjel008 No ved uvidis sprav si este testik
@miza88 no ja som to uz predtym s byvalim brala ale ci to pomohlo lebo som mala aj kvapky od liecitela a mam syna a teraz s mojim terajsim nastavajucim chceme babo este no a bola som tehu v oktobri ale zobrali mi vojcovod lavy no mozme skusat od decembra no tak beriem inofolic a ten vitex co presne je?
@kacicka30
@archanjel008 čo myslite? Dnešny
@kacicka30 Užívanie Vitexu u žien s hormonálnymi a menštruačnými poruchami má v Európe viac nez 2500 ročnú tradíciu. Vitex pomáha zvyšovať hladinu progesterónu a znižuje hladinu prolaktínu, ktoré riadia ovuláciu a tým podporuje ovuláciu (uvoľnenie vajíčka).
Odporúča sa ako doplnková liečba pri poruchách vaječníkov a maternice, ženskej neplodnosti a pri prevencii spontánneho potratu. Vedecké štúdie* podporili jeho použitie na zmiernenie problémov spojených s menopauzou ako sú návaly tepla, zvýšené potenie, bolesti hlavy, napätie v prsníkoch s bolesťou, kŕče v oblasti vaječníkov, nepravidelný menštruačný cyklus, nafúknuté brucho, úzkosť, či depresia.
Som ti skopčila z netu, ja ti ale neviem zaručiť, že nám to pomohlo, nevedela som však len tak čakať, tak sme skúšali všeličo,rôzne vitamíny a bylinky. No a pri vitexe sa nám podarilo. Možno iba náhoda 🙂
@dominika_sk Jej podla mna je to tam rste rob kym nesilnie a skus aj poobede spravit okolo 4,5 mne vtedy viac ukazalo no vidim normalne a potom aj mne silnelo bo ale u mna to zle dopadlo a teraz zas budeme skusat
@kacicka30 ja som mala tiež kyret v januari
@dominika_sk je to tam 😁
@kacicka30 urobím zajtraj
@ja197 Ahoj, ja som mala tento https://m.otehotnenie.sk/p/829/vitex-agnus-cast...
@kacicka30 aha dnes,co povies?
@archanjel008 nechce sa mi veriť, uvidime čo bude... diky😉
@miza88 tento som mala aj ja ale nevyhovovali mi lebo su dost velke tie kapsule
@sonazitnanova ano to su ale mala som uz aj vacsie 😀 co uz, nejak som to vydrzala...
@sonazitnanova Co povies,fatamorgana ci???
@dominika_sk No mne robili aj laparku lebo plod som mala na vajcovode ale skusat mozme uz januari no keby sa zadarilo teraz tak neviem alebo decembri
@barboritta Jednoznacne si mojaaa
@barboritta Super tešim sa no a teraz este skus o den dva a ked budi silnejsie ci silne uz chod zenskej ak si mala problemi...ja tak mam povedane ked s istotou vidim tu druhu mam prist
@sonazitnanova a ty si mala aký? Sú aj nejaké menšie tablety?
@miza88 A prosím ťa, tá dávka je ok? To je asi najvyššia aká je možná, nieje to moc? Nedá sa tým viac pokaziť ako pomôcť tou najvyššou dávkou?

@val9 asi 6 dni , ale fakt orientačne lebo som sa vykašlala na všetky metody sledovania svojho cyklu