Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 no ja mam problem sa k zenskemu dostat,ratam ze ma objedna tak o 3 tyzdne najskor.ale este mi ostal jeden test tak skusim v piatok alebo sobotu.snad sa tri testy nemylia.a hlavne ze babatku neublizili lieky co som brala teraz
@kukurica77 myslis?bojim sa tesit,ale ciarky pekne vidim tak dufam
@barboritta urcite je to tam! Uz ti aj meska menzes?
@kukurica77 ano,6-7dni
@barboritta tak si asi otehotnela tesne pred menzesom
@kukurica77 prečo by mala otehotnieť pred ms? Však píše že jej mešká 6-7 dní takže otehotnela v normálnom cykle
@ja197 mysli to asi tak ( @kukurica77 ) ze musela otehotniet tesne pred tym ako mala dostat kedze testy ma slabe na to kolko dni jej uz meska
@barboritta Neboj zas hned neublizi a co si brala?a preco sa len tak nedostanes k zenskemu?ved ked treba ti ist radsej tak skor no ja praveze mam ist cim skor ked zistim tehotnost.Jasne skus tak super
@ja197 nejaky problem?
@ja197 baby ovu aj sex 13,14,15 dc.cyklus 30-31 dni.potom uz asi sanca miziva,chora a sex len pred par dnami,z toho isto nic
@barboritta S tych testou to nevyzera ze si neni tehu
@dominika_sk ak by to bol duch tak by určite zosilnel ak dobre vidím testujes už tretí deň a to už by určite bola viditeľnejšia čiarka...
@dominika_sk za mňa negatívny
@dominika_sk podla mna to neni kanalik tieto su 25 kove ale vzdy visli takze to hned nezosilnie mbe tiez pomaly postupne toto kanalik neni a uz ti meskaju?
@kvecinka321
@martinecka13
@kacicka30 nemeškaju mi, myslim že dneska by som mohla byť 10dpo orientačne, nesledujem cyklus. do ms mam asi 3-5 dni
@ja197 ja presne ten co bol na nich link ci su mensie netusim ja som to potom nepouzivala ,mne moja dr.nasadila clostylbegit a otehotnela som na druhy mesiac po brati
@dominika_sk No mne tiez slabsie ukazalo par dni do mrsky a to 10 kovy skoro nic a tento 25 kovy uz takto a vzdy viac a uz krd meskalo den dva ukazalo viac tak si sprav vikend
@sonazitnanova A to je ako vyz.doplnok?da sa kupit?
@kacicka30 nie ,ti musi predpisat gynekolog uziva sa to urcite dni po ms je to na podporu ovulacie,vajicok
@barboritta UZ KRASNE VYDNOOOO
@dominika_sk ahoj, mne to takto isto presne ukazuje ako Tebe, tak som zvedavá, ako dopadneme. Mám dostať ms cca o tri dni. Videla si tú čiarku hneď po namočení? Alebo až neskôr?
@stratenanajdena moje dufam že som tehotna sa zmenilo na dufam že nie som. Pred rokom som odchádzala od svojej gynekologičky Tesne po preventívnej prehliadke Z ktorej mi vyšli zlé výsledky cytológie. Neviem či z toho bola rozčarovaná ale pri ďalšej preventívnej prehliadke u môjho nového doktora po roku sme na to prišli a opäť som bola na odber. Dneska mi doktor volal že výsledky sú zlé v labáku to ďalej testujú a je tam pozitívny nález. Pre revala som celé doobedie lebo sa nedokážem vyrovnať s tým že som rok žila v kľude že som zdravá. Nepovedal mi o tom nič viac stále čakám na výsledky tých ďalších rozborov
@dominika_sk som zabudla dopisať že ta povodna doktorka mi nepovedala o tych vysledkoch
@dominika_sk ach, to ma veľmi mrzí, myslím, že sa bývalá doktorka k Tebe zachovala nesprávne, pokiaľ Ťa neinformovala! Mali Ti telefonicky zavolať a aspoň ťa pozvať a povedať Ti to osobne, ak nie po telefóne. No v každom prípade, pokiaľ ešte nevieš podrobnosti a ešte to vyšetrujú ďalej, nesprav nad tým ešte uzáver. Možno z toho vyjde nakoniec nejaká banalita alebo niečo ľahko liečiteľné. A niekedy sa, paradoxne, môžu práve pozitívne nálezy počas tehotenstva upraviť, zlepšiť.
Kedy budeš vedieť ďalšie výsledky? Alebo ísť osobne, nech Ti dr. povysvetľuje čo a ako?
@stratenanajdena Ns prvej vidim slabu a druha akoby bola dotlacena

@barboritta To je pozitiiiiivne