Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ja197 ale ja som pred rokom mala zle vysledky a kontrolny odber s vysledkom pozitivny nalez len ešte čakam aky
@stratenanajdena a koľko ti mešká MS? Neboj, hlavne treba veriť, že bude všetko v poriadku 🍀
@lucyk1992 mám ju dostať o tri dni. Tak uvidím. Ale ešte dnes si pôjdem kúpiť aj inú značku testu, ak to stihnem.
Ináč teraz som si bola pozrieť ten test a tá čiarka totálne vybledla, akoby tam ani nebola 😖. Nemám tomu prikladať žiaden význam? Alebo tá druhá čiarka bola teda neplatná, aj keď sa ukázala v limite (slabunká a ako schla, silnela) a do ružovkasta? Kto sa v tom vyzná prosím?
@stratenanajdena nebooooj, niekomu sa druhá čiarka ukáže až po meškaní MS. Uvidíš, že teraz bude každým dňom silnieť. Toto je môj test 4dni pred MS 🙂
@kacicka30 som skúsila večer dnes
@archanjel008 vidím // gratulujem
@butterfly333 ako sa máš?
@archanjel008 vieš čo nič moc prvé iui nevyšlo problémy v robote no cele zle
@archanjel008 taaaak tento už vyzerá lepšie! 🍀🍀🍀
@butterfly333 tak to tak sú také dni čo človek sa vôbec neteší ale uvidíš to sa zlomí a bude už len dobre budem myslieť na teba a posielam ti pozitívnu energiu 😀
@archanjel008 dúfam že sa to zlepší. A tebe už ms mešká? Pekný testik čo ti pomohlo? Ja už neviem čo mám brať skúsila som skoro všetko
@butterfly333 nie práveže ja som poslednú menses mala 30.10 normálne do 3.11 a teraz na 19dc som začala slabo krvácať a potom už len dva dni spínenie cyklus mám po 27 dňoch toto mi skončilo a čítala som že v 3tyzdnj môžu byť také príznaky tak urobila som test teraz teoreticky som 5 dní pred mensesom ukázala sa taká čiarka poobede slabá a teraz k večeru zosilnela tak počkám uvidím držím sa pri zemi potom potrate a hneď NATO bolo to mimo 8 mesiacov sme si dali pauzu tak uvidím či teraz to bude ono či len testy nerobia duchov
@archanjel008 teraz som mala dostať 26.11 a prišla presne o týždeň skôr ale slaba
@archanjel008 držím mooooc palčeky aby to vyšlo.😘
@archanjel008 Vidis a to si robila vecer ze?ako dobre ukaze bude to tam😊
@kacicka30 hej večer 😀😀😀😀😀asi večer mám viac koncentrácie hcg😀
@archanjel008 Tak mam aj ja takze skor podvecer este skusaj tesim sa za teba
@kacicka30 takze prišla som skôr z práce dnes by som bola 3plus 2 na teste nič takže včera duchovat takze to bola normálna menštruácia
@archanjel008 ahoj, neviem, ale neskúsiš aj inú značku testu? Najskôr ukazujú tie z kaufl. s citlivosťou 25 alebo TOPtest tyčinkový do prúdu (citlivosť 10). Mne tieto dva vždy ukázali najskôr, kým boli ostatné biele. Nevieš ten test odfotiť naležato a viac zaostriť? Teda ak ho ešte máš.
@stratenanajdena viem je negatívny
@archanjel008 hm :( mrzí ma to. Ako dlho sa snažíte?
@stratenanajdena tak 20 týždni som mala zamkli potrat potom hneď o 3 mesiace mimo maternicove a 3 roky som vydatá sme mali 8 mesačnú prestávku tak od júla sa snažíme. Ale tak zatiaľ nič šťastie sa na nás neusmieva ale tak nič aj to treba prijať

@lucyk1992 ďakujem Ti pekne, ale budem ešte opatrná a beriem to zatiaľ s rezervou, nakoľko v septembri som (opätovne) potratila (biochem.). No mám zatiaľ dva zlé príznaky, ktoré som mávala len pri potratoch a pri úspešných tehu nie, takže som sama v očakávaní, či bude čiarka na teste silnieť. Zatiaľ silnie, ale robila som test len včera a dnes, to sa ešte môže zvrtnúť... 😕