Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominika_sk ja som mala pred pár dňami tiež z nového pepina ducha na tom istom mieste ako Ty, ale slabunkého, no viditeľného hneď po namočení. No a dnes som najprv začala krvácať, neskôr som dostala silné kontrakcie, každých 30 sekúnd. Asi po hodine a pol to zastalo, aj krvácanie. Nič, akoby uťal. Tak som si spravila test - tento istý pepino, že čo to má teda znamenať a tentokrát je už biely ako ľalia. Tak buď si ozaj tehotná, alebo to nemohli ovplyvniť tie pozit.výsledky z vyšetrení? Napr. pri cyste môže vystúpiť Hcg...
Hlavne v každom prípade nech si v poriadku, držím Ti palce! 🍀🍀🍀
@dominika_sk aleeee, pozrela som si tie Tvoje testy znova a hneď som si všimla obidvakrát, že na tom spodnom máš čiarku silnejšiu a pekne ohraničenú. Tak žeby predsalen? 😍
@stratenanajdena prave to teraz nepotrebujem🙄
@dominika_sk ja Ti rozumiem, ale toto je vec, ktorú si nevyberáme. A už vieš aspoň presne, aké sú diagnózy, prognózy a liečebný postup?
Sú ochorenia, ktoré sa práve počas tehotenstva zvyknú zlepšiť. Máš niečo, pri čom je tehotenstvo vyslovene kontraindikáciou?
@dominika_sk ja sa v tom moc nevyznam, ale takto vyzeraju moje (predvcerom,vcera,dnes kazde rano)
@beckynka07 su to tie nove v hranatej krabičke? Ak ano to si ma potešila, ďakujem. Zistila som že mam važny zdravotny problem a aj keď som sa velmi tešila musim na čas snaženie a tehotenstvo odložiť aby som sa dala dokopy😕
@dominika_sk tieto? Aky problem?:/
@beckynka07 toto sú ešte staré, v nových je už len po jednom kuse a majú hranatú krabičku.
@beckynka07 toto su tie stare, viem kde ma byť čiarka. Mala som na mysli tie nove lebo ich menili že kde ta čiarka ma byť. Ale ďakujem
@dominika_sk tak nic:((
@beckynka07 ahoj, koľko ti mešká ms?🙂
@nella15228 ahoj, 4-5 dni
@dominika_sk
Ahoj
Tie testy sú negatívne podľa mňa 😟, je na nich iba rozpité farbivo, zvykne sa to stať, dôležité je test nechať voľne položený hneď po namoceni. Lebo čím viac sa ešte mokry nakláňa a natáča, tak sa test rozpije.
Prečo sú niekedy čiarky dve, inokedy jedna alebo slabučká a ktoré tehotenské testy sú najlepšie (a samozrejme, prečo) to všetko sa dozviete na podujatí pre snažilky a tehuľky. Vstup je zdarma a ešte je naň asi 8 voľných miest. (Máme balíčky a občerstvenie, tak preto pozvánky.) V OZ Bocian ďakujeme aj za zdieľanie: Reprodukčné zdravie na Slovensku, Bratislava, 7. december 2018 https://www.facebook.com/events/1934024266902564/
@dominika_sk vieš čo už ani ja im moc neverím. Po včerajšku by som mala mat čiarku silnejšiu a nemám žiadnu a ktorú slabne aj ovu. Bolesti mám ako pri ms, ms mám dostať cez víkend tak už len počkať...
@nella15228 mozno si aj bola tehotna... Len sa neudrzalo... Ja som to mala min mesiac...
@nella15228 môže ísť aj o biochem. tehotenstvo
@ja17ay ahojte, test som si urobila, chvilu naň kukala a potom so ho nechala v kupelni na poličke takže žiadne ovplyvňujuce podmienky. Už ho nekupim...
@nella15228
@dominika_sk vrchný včera večer spodný dnes večer , je pravda že dnes som viac pila. Ale nezdá sa mi že by to bol kanalik keď sa mi farba ťahá od vrchu... no neviem skúsim zas zajtra
@nella15228 drzim palce❤️
@monika2101 ja tam nic nevidim :/ kolko mas do kramov?
@dominika_sk Ahoj a kedy ides k zenskej za vysledky teda ze co dalej da ti nieco brat alebo este ine testy?
@monika2101 Ja vidim pekne no neni ruzova tak neviem ci sa neskor zafarbi skusaj este
@nella15228 Vidim no skus tie s kauflandu 2v1 tie ti uz asi lepsie ukazu ak si
@kacicka30 2 mesiace liečba a potom kontrolna cyto
@beckynka07 +-6 dni
@monika2101 tak to je este dost casu;)

Čaute, ms som dostal, ale je to nejske divne, slabe... tak som testls ešte raz. Je toto normalne s tymi NOVYMI pepino testami? Vrchny včera spodny dnes. Nemate fotku toho noveho pepina kde ma byť ta čiarka? Ďakujem