Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monika2101 ja viem, ja som ho mala a kedysi aj tie staré. Iná žienka sa tu nato pýtala (dominika). Mne včera prišli pravidelné kontrakcie a spustila sa MS, ja už nemusím testovať... 😢😖😔
@stratenanajdena ahaa som myslela ze Ty si potrebovala 🙂
Ja som dnes ráno testla a nic.. podľa mna by už čiarka mala byt silnejšia.. mám pocit že tie testy tak duchuju
@nella15228 ja si ho dnes kupim a vyskusam co mne ukaze
@kacicka30 cauko,tak ja som bola dnes u zenskeho,vzal mi krv,od prveho pozitivneho testu mam 8 dni.na sone nic nebolo vidiet.je to podla teba ok?podla ms som mala byt 6tt
@barboritta nevidel ani plodový vak? Test si si odvtedy už nerobila druhý?
@barboritta ani ti lekár nepovedal aby si prišla o 2 týždne, krv ti nebral? Ja som šla gynekológovi týždeň od meškania MS, vravel ze zatiaľ nič nevidí, mala som tam iba taky prázdny vacok. O dva týždne som šla na kontrolu a babatku bilo už aj srdiečko. Oplodnenie u teba mohlo prísť kľudne aj neskor.
@kvecinka321
@lucinika nie,vacok nie,iba nieco nejaky fliacik 2,8 mm.ze to by mohlo byt tehotenstvo ale aj nemusi.test mi potom este vysiel celkom pekny v piatok teraz.krv mi zobral,zajtra okolo obeda budu vysledky
@nella15228 mozno vecer mas silnejsie ciarky 🙂 viacej bab uz posalo ze rano nic a vecer duch 🙂
@beckynka07 no skús a daj vedieť. 🙂
@barboritta mozno bola ovu neskor preto sa aj babo ukaze neskor
@barboritta ja som bola pred Týždňom na kontrole v 5tt a bol tam taký fliacik 0,7mm (plodový vak) nič iné nebolo vidieť ale tehotenstvo mi potvrdil.. a mám prísť o týždeň.. veď uvidis aké budú výsledky
@monika2101 mám ešte jeden test na večer tak uvidím a keď zas duch budem testovať až v piatok.
@kvecinka321 takyto je uschnuty 5 dni po prvom duchovi
@barboritta ak by si bola naozaj v 6tt už by si mal naozaj silnú čiarku... ale možno si skutočne mala posunutú ovulaciu.. len to ja netuším či je to tak..
@kvecinka321 uvidime teda zajtra ake budu vysledky z krvi.nemam z toho dobry pocit,cakala som aspon prazdny vak nie fliacik
@nella15228 daj originál fotky, urobíme negatív
Dievcata, suseda je v 8tt ale neukazuje na sone akciu srdiecka...hcg ale stupa kazdym dnom. Stretli ste sa s tym? Co si o tom myslite? Dr.jej kazal prist o pat dni az...
@barboritta a netušíš kedy si mala ovu?
@kvecinka321 Ja som bola chora velmi dlho,tak ovulku som nesledovala,nakolko sme sa ani nesnazili
@nella15228 tu je negatív z tej fotky čo si tu dala, čiarky tam sú ale to že slabnú neviem či bude dobré znamenie ...
@ja197 to je originál. No ja neviem uvidíme do víkendu že čo budem skúšať testovať že ako to bude a po víkende ak nedostanem ms zavolám lekárovi to bude najistejsie, lebo toto sa mi stalo v septembri a nakoniec nič z toho
@dominika_sk Fiha taka dlha liecba?a to preco tak dlho mne len dali tie lieky cipky a 5 ho mam ist
@barboritta noo v 6tt este nic nemusi vidiet ale v krvy ano tehu a co ti povedala?
@barboritta No ze podla mna si tehu pekne vidiet ak sa ti da skus este kupit v kauflande ten za 0.99 pri pokladni a vnutri co maju ze co ukaze

@stratenanajdena toto je ten novy 🙂