Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tia1111 ako.ja vidim aj v negative lenze je vidiet viac ciarok pozri ked si.priblizis
@natali8581 Nieco sa aj mne zda neda sa ti ostrejsie odfotit?
@tia1111 ahoj neskusala som ako iný test? Mne min týždeň pepino ukázal úplných duchov a dnešnej ráno druhý test nič 😒 Kedy máš dostať ms?
@nella15228..vcera som mala dostat...tri testy mi urobili ducha a tri negativne..vzdy aj 5 dni pred ms slabo krvacam..teraz absolutne nic..ovu som mala z obidvoch vajecnikov po 1.mesiaci bratia clostylu..a hned 5 vajicok..vsetky praskli..ked uz neotehotniem po tomto tak uz len asi zazrak pomoze..
@nella15228 inak mne gynekolog povedal ze testy si vobec nemam robit..vraj je to len marketingovy tah..je dost dobry lekar..vraj tolko zien co mal mali negativne testy a boli tehotne..len sa nad tym pousmial..vraj ked 10 dni meska mam prist..a nie hlupe testy.ale tak cloveku to neda🙂
@tia1111 no Sak to že chceš vedieť na čom si ale nechápem prečo som mala na tých takého ducha či až tak môže byt vidieť kanalik alebo je test rozpity alebo už neviem.. počkám ešte 3dni či nepríde ms a zavolám lekárovi. Boli má dnes ale dosť podbrudko tak rátam už zajtra😒 Je to dosť take sklamanie
@tia1111 clostylbegyt vecsinou zabere po 2 davke vlasne na druhy mesiac ako aj mne ale stat sa moze aj na prvy
@nella15528 alebo chemicke tehotenstvo..ja uz som mala pekne ciarky aj na mamateste aj na od plus lekaren..pomaly slabli..az som dostala...vraj sa to stava dost casto.. a @sonazitnanova brala si okrem clostilbegytu aj duphaston alebo iny progesteron? Lebo ja len clostyl
@tia1111 brala.som aj duphaston najskor to vobec nic potom ,nasadila dr.ten clostylbegyt a vybrala som jeden mesiac tiez aj vajicka boli pekne no nic tak aj druhy mesiac som.brala a ten sa uz podaril nakoniec sa oplodnili 2 vajicka naraz a cakala som.2/ale iba v jednom.vaku sa vyvinulo embryo a teraz som v 26 tt ...drzim palce nech sa podari a aj duphaston som brala
@natali8581 kúp si 10tkovy test, tie sú citlivejšie.
@natali8581 to mi je ľúto 😔
@natali8581 No tak pockaj ci sa riadne spusti a uvidis
@dajda459 zamna negativne
@dajda459 Na tom druhom teste nieco slabulinke vidim,len ci je to druha ciarka tazko povedat.Odporucam si spravit test o 2 dni.Dufam,ze ciarka zosilnie.Drzim palce.
@dajda459 na tom napravo slabunko vidno, tak uvidíš, či sa bábo udrží a čiarka bude silnieť. Držím palce! 🍀🍀🍀
Baby ja mám po tých duchoch biele testy a ms mešká už 3den tak ja už tomu nechápem...
@dajda459 podľa mňa na jednom niečo je.
@katarina5194 aj ja vidim
@stratenanajdena ahoj chcela by som sa ta spýtať či ti pri tom biochem. Meškala ms lebo ja už som mimo reality uplne😔 Prvé z pred dvoch týždňov a posledný z dnešného rana. Ms mešká tak cca 3-4 dni

@tia1111 mne ta ciarka pride moc daleko....