Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby chcem sa opýtať dnes je to 12 dní čo sme s mužom mali nehodu pri sexe menzes mi dnes mešká 3 deň ráno som si robila test a bol negatívny myslíte že ak by som bola tehotná tak by to už isto ukázalo že? Ďakujem Vám za odpoved
@jolanda1111 hcg rastie ob den preto nieje dobre robit testy kazdy den ale kazdy druhy
@jolanda1111 podla mna je to tam a je ruzova nemusis mat hned silnejsiu
Baby prosím odpoviete mi je možné že keď mi 3 dní meškajú a 12 dní dozadu sme mali nehodu že môžem byť tehotná?
Aj keď test mi dnes ukázal negatívne
@anonymka11 uz by ti test ukazal.ze si tehu ale pockaj tyzden a ked nic urob test znovu
@anonymka11 Ahoj, test stačí skúsiť aj o tri dni ak nevydržíš dlhšie čakať. Jeden deň sa nemusí ešte ukázať nič a o jeden, dva ďalšie už môže byť slabá čiarka. Tých 14 - 15 dpo by teoreticky mohla vyskočiť. A áno, môžeš byť tehotná, aj keď to test zatiaľ nezachytil.
@stratenanajdena ale dnes je to ešte len 12 dní čo sme mali nechránený styk takže myslíš si že by mi to test ešte neukázal aj keď mi už 3 dní meškajú? Lenže ja mávam vždy pravidelnú a vtedy som nemala ani plodné dni
@anonymka11 sledovala si si plodné dni? Nemusí Ti test ešte ukázať, spermie vydržia v tele ženy aj päť až sedem dní za priaznivých podmienok. Mohla si mať napr. posunutú ovuláciu, a ak si si ju nesledovala presne pomocou testov alebo meraním teploty, atď., tak istotu Ti tu nedá asi nikto.
Aj to, aký test použiješ, môže trocha zavážiť. Niektoré sú citlivejšie ako iné. Niekto má pozit. test už 10 dní dpo, niekto 15. To je individuálne. Niekomu rastie hcg pomalšie, inej rýchlejšie. Je to súhra viacerých okolností.
Ak budeš chcieť skúšať testovať aj v priebehu ďalších dní, používaj vždy ten istý druh testu, aby to bolo presnejšie. Ja som napr. na jednom mala už slabú čiarku, a druhý bol snehobiely.
@stratenanajdena a aký test si prosím ťa ty používala ak mi vieš poradiť ten čo ti ukázal ďakujem
@anonymka11 mne ukázali najskôr buď z Kauf...du - intimed (v krabičke sú dva kusy za 0,99eur alebo jeden, podľa nálepky na obale) ale ten je 25 ková citlivosť, no i tak ukáže skôr ako niektoré 10-kové. Tiež mi ukázal skôr ešte aj značka Plus lekáreň, ale tyčinkový (ten dlhšie nasakuje, tak napriek komfortnejšiemu použitiu do prúdu moču som ho namáčala klasicky ako prúžkové testy). Klasický pepino prúžkový tiež nie je na zahodenie, ale najskôr ten Plus lekáreň a intimed. A ostatné značky ukážku do pár dní. Ak som nevydržala čakať, siahla som po mne osvedčených značkách 😉
Daj potom vedieť, ak budeš môcť, že ako si dopadla. Držím palce.
@dominika_sk Ahoj ako si potom dopadla testovala si este ?
@kacicka30 ahoj, ano. Nič z toho, ale aj som rada...musim sa zdravotne dať doporiadku
@jolanda1111 aj ja tam vidím celkom dosť jasne druhú čiarku ;)
@dominika_sk tak testy riadne duchovalidaj sa veru vyliec sa drzim palce😉
Včera som bola sa objednať u dr. Viem že teraz je to skoro,ale termín mi sestrička dala až na 11.1. není to neskoro? :/ To by som mala byť 8tt. Pri dcerke má vyšetrila este v týždeň meškania ms a v pohode . :/
@jolanda1111 ved je silnejsi podla mna.Bude to o.k
@stratenanajdena ahoj ďakujem ti za radu určite pôjdem a kúpim si nejaký z tých testov ale ak sa ťa môžem opýtať včera dva krát keď som bola na wc som mala len n toaletaku taký hnedý tmavý výtok ja že mi začína menzes ale nič len hento a vôbec mi neprišli nevieš čo to môže byť?
@anonymka11 ak bol hnedý a bolo ho trocha, mohlo to byť špinenie po uhniezďovaní. Zvykne bývať približne v čase očakávanej ms. Ja som aj pri úspešných tehotenstvách mala niekedy bolesti ako pred ms. Ale myslím, že iba do bruška, a niekedy aj riadne, že som si myslela, že sa mi spustí ms. Niekedy som mala aj do krížov, ale to len pri potratoch. No každá žena môže reagovať ináč, skúsenosti sa nedajú prenášať. Ak to bolo jednorázovo trocha krvi a viac sa nezopakovalo, a nemáš bolesti, mohlo by ísť najskôr o špinenie po uhniezďovaní.
Ps: niekedy mám špinenie a o deň (max. o dva) príde ms. Teraz Ti ostáva iba čakať. Alebo skúsiť test, i keď človek toho moc tak skoro väčšinou i tak neovplyvní.
Nech Ti vyjde všetko tak, ako má! 🍀🍀🙏
@stratenanajdena ďakujem veľmi pekne vieš čo rozhodla som sa testovať ak by sa náhodou nespustil menzes až v piatok ráno to by už predsa len niečo mohlo ukázať no možno sa to včera len rozbiehalo a dnes mi príde normálne menzes uvidím no ale ďakujem ti veľmi pekne za radu uvidím čo z toho bude či menzes alebo nakoniec bábätko
@stratenanajdena a taktiež mám bolesti ako na menzes takže tiež čakám že kedy sa spustia ale zatiaľ nič veru
@anonymka11 ja som mávala už také bolesti, že som vedela, že to bábätko byť nemôže. A predsa. No zasa inokedy sa neudržalo. Myslím, že je to dobré rozhodnutie, ak vieš vydržať do piatku a potom skúsiť test. Kedy máš mať ms?

@kacicka30 ovulacne testy si neskúšala kedy máš ovulaciu