Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hannah393 ano je to mozne.. Tie ciarky su dost silne. Iny test by mal tiez uz lepsie ukazat.... Uvidis ci ms pride. Hadam nie a len testy blbnu
Baby, 14 dní po ovulácia už by musela byť druhá ciarka, na desiatkovom teste,, mešká mi tri dni..
@daandra mala by byt ked ovulaciu si urcite vtedy mala...?
@hannah393 Keďže je test inej značky, vôbec ten výsledok neber do úvahy. ja som bola sama prekvapená ako dokážu dva rozdielne testy z toho istého moču, ukázať úplne inak silnu ciarku. Buď hlavne v kľude, držím palce
@danielina30 ďakujem hádam bude dobre...len to som čakala že tie čiarky budu každým dňom silnejšie,ale tmavnu tak pomaly
@hannah393 aj mne tmavli pomaly a som 12tt. Drzim palce
@quidoluigi zla Foto moc zdialky... Zamna inak negat
@hennyinnsbruck lepsie?
@quidoluigi ja tam niečo vidím 🙂...Len je to veľmi ťažké odhadnúť, či je to kanálik alebo začínajúce tehotenstvo. Skús urobiť ďalší 13 DPO a uvidíš. Držím veľmi palce , aby čiarka zosilnela.
@quidoluigi za mna dusikovia, drzim ✊🏻✊🏻 nech silneju
@quidoluigi lepsie 😊ako pise
@silvia5252 nieco tam je ale pan bohvie co... Skus o dva dni
@quidoluigi tiež sa mi zdá,že dúšil,držím palce.Ja som mala na 11 deň presne takého a na 12 toto.Mon dusik ma uz 10 mesiacov.Drzim palce.
@quidoluigi vyzera supeeer😊
@quidoluigi prečo škoda? veď je ružovýýýý ❤
@stratenanajdena no lebo dalsi test kupim az po sviatkoch 😂
@quidoluigi Dnes by si ešte kúpila, ja by som asi nevydržala a utekala kúpiť. Vyzerá to dobre
@quidoluigi vyzera to nadejne😊😉
@danielina30 tak to gratulujem, to je super 😁 ja som si robila test dnes ráno a čiarka slabá a teraz večer silnejšia.... niečo nie je v poriadku.... bojím sa aby to nebolo mimomaternicové och
@hannah393 tes sa, preco mimomaternicove? mala sanca
@hannah393 preco by to malo byt mimomaternicove? Da sa to '' diagnostikovat '' z dvoch testov?????? Oh joj, nehladaj problemy kde nie su lebo si to privolas
@hennyinnsbruck robila som si viac testov a nechápem že raz je silnejšia čiarka a potom slabá a zase silnejšia a zase slabá....tak si už domýšľam hocičo 😞
@hannah393 nedomyslaj nic.... Necitala som..kedy ides lekarovi?
@hannah393 a uz viem kto si musela som naspat listovat... Testujes stale rovnakym testom??
@vevericka13 keď ta čiarka je raz slabá potom silnejšia a zase slabšia....by mala,ak je všetko v poriadku,tak len silnieť...no je to zvláštne
@hennyinnsbruck áno rovnakým, ku doktorovi možno az za týždeň alebo za dva týždne... meškajú mi len štvrtý deň tak to je skoro...a ešte kojim dcérku rozmýšľala som že či aj preto tie testy neblbnu, neviem no

@dajda459 noo pockam