Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hannah393 no mali by pekne silniet,ak je všetko o.k.Ale zazila som tu už kadečo.Raz to bolo v poriadku,raz biochemicke.Pri ňom vačsinou už zoslabnú uplne nakoniec.Aj ja som to tak mala.Raz mimomatetnicove jedna baba mala..Ak budes mať také slabé stale,radšej k doktorovi čím skor.
@quidoluigi naj je testovat tym istym testom aby si videla ci pekne silnie... Ale nieco na nom je👍
@quidoluigi vidiet ale tento viem ze velmi duchuje tak ja tiez po sviatkoch hned kupujem v kauflande este to 2v1 v drogerke za 0,99
Baby a ked citim take tvrde podbrusko a robia sa mi take ako dierky tesne pod rebrami ako ked sa potom zvacsuje brusko kolko by som mohla byt tehu?este spravim test s kaufu nemam uz,ale toto mam a menzes mam dostat nedelu pondelok
@quidoluigi mohla si mat kľudne zriedeny moc. Zajtra skus spraviť zase a uvidíš ze bude silnejší. Držím palce
@stratenanajdena dúfam že to bude biochemické a že mi príde ms aby som nemusela ísť na čistenie....dnes som ráno som si robila test tak čiarka stále rovnaká vôbec nesilnie, takže asi z toho nič takže už len aby prišla ms
Ahojte dlho som tu nebola ale mam na vás žienky otázočku možno mi poradíte pred MS som robila test negatívny ms meskala deň bola taka normálne nie silná a ani zrazeniny neboli a teraz je 3 deň od MS a prišiel slabo ružový výtok bez zápachu niektorá skúsenosť len ma. Kríze bolia ako na MS ďakujem
@hennyinnsbruck ahoj nie nerobila však prišla ms len ma zarazil dnes večer 3 deň po ms ten ružový výtok a na papier troska krvi lebo som sa s tým nestretla

@hannah393 mne keď sa striedali silnejšie a slabšie, tak som mala biochem. a to sa mi stalo už viackrát. Ale ani raz zo silnúcich a slabnúcich čiarok som nemala žiadne mimomaternicové. Dúfam, že u Teba bude všetko v poriadku.