Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hannah393 no mali by pekne silniet,ak je všetko o.k.Ale zazila som tu už kadečo.Raz to bolo v poriadku,raz biochemicke.Pri ňom vačsinou už zoslabnú uplne nakoniec.Aj ja som to tak mala.Raz mimomatetnicove jedna baba mala..Ak budes mať také slabé stale,radšej k doktorovi čím skor.
@quidoluigi naj je testovat tym istym testom aby si videla ci pekne silnie... Ale nieco na nom je👍
@quidoluigi vidiet ale tento viem ze velmi duchuje tak ja tiez po sviatkoch hned kupujem v kauflande este to 2v1 v drogerke za 0,99
Baby a ked citim take tvrde podbrusko a robia sa mi take ako dierky tesne pod rebrami ako ked sa potom zvacsuje brusko kolko by som mohla byt tehu?este spravim test s kaufu nemam uz,ale toto mam a menzes mam dostat nedelu pondelok
@quidoluigi ten spodny je z dnes?
@quidoluigi az teraz som zbadala dátumy🤔
@
@quidoluigi tie červené boli top testy?
@quidoluigi to zalezi mojka aj od mocu to nevadi
@quidoluigi mohla si mat kľudne zriedeny moc. Zajtra skus spraviť zase a uvidíš ze bude silnejší. Držím palce
@stratenanajdena dúfam že to bude biochemické a že mi príde ms aby som nemusela ísť na čistenie....dnes som ráno som si robila test tak čiarka stále rovnaká vôbec nesilnie, takže asi z toho nič takže už len aby prišla ms
@quidoluigi na dvoj dnovy rozdiel dost slabe... 🤔
Ahojte dlho som tu nebola ale mam na vás žienky otázočku možno mi poradíte pred MS som robila test negatívny ms meskala deň bola taka normálne nie silná a ani zrazeniny neboli a teraz je 3 deň od MS a prišiel slabo ružový výtok bez zápachu niektorá skúsenosť len ma. Kríze bolia ako na MS ďakujem
@maciatko950robila si este jeden test,? Ak negativ tak len slabsia ms
@hennyinnsbruck ahoj nie nerobila však prišla ms len ma zarazil dnes večer 3 deň po ms ten ružový výtok a na papier troska krvi lebo som sa s tým nestretla
@maciatko950 tak urob a uvidis co ukaze
@quidoluigi skus este Ved su tam pekne ciarky musia tmavnut
@zaralondon to nieje kanálik veď je ružová čiarka gratulujem

@hannah393 mne keď sa striedali silnejšie a slabšie, tak som mala biochem. a to sa mi stalo už viackrát. Ale ani raz zo silnúcich a slabnúcich čiarok som nemala žiadne mimomaternicové. Dúfam, že u Teba bude všetko v poriadku.