icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacicka30
29. dec 2018

Dobre baby naisem ci dosiel menzes a vsetko v predoslom tehu bolo tak isto

dominy12
29. dec 2018

@kacicka30 nevadí ale proste čo pozerám tvoje testy od 22.12 tak nijak nesilneju. Viem že túžba je veľká ale čo má byť to bude. Ak by si bola tehotná tak už aj 25tkovy by ti ukázal pekne.

dominy12
29. dec 2018

@kacicka30 toto sú tvoje testy prvý si dávala 21.12.2019 potom 25.12.2018 a posledný dnes je tam rozpätie na nárast hcg dosť dní takže neber to v zlom podľa mňa tie testy sú buď zlé alebo biochemické tehotenstvo. Písala si že zajtra alebo pondelok máš dostať to by čiarka inak vypadala aj keď majú 25 citlivosť.

vevericka13
29. dec 2018

@hannah393 gratulujem, tes sa a mysli pozitivne 😉

kacicka30
29. dec 2018

No a tu je uz silnejsi a ovulku som mala medzi 14-21 dec tak a teraz cakam menzes tak nemuso byt taky silby takto som mala aj okt.ked som bola tehu

lela123
29. dec 2018

@kacicka30 som zvedava😉

silvia5252
29. dec 2018

@kacicka30 druhú čiarku je vidieť. Niektorým ženám hcg rastie pomaly, takže nemusíš mať zatial žiadne obavy. Počkaj ešte pár dní, urob kontrolný test a ak to bude tmavnut, tak už sa iba objednať k lekárovi na potvrdenie tehu. Drziiim palce 😊.

kacicka30
29. dec 2018

@silvia5252 no ja aj tak mam ist 9 ho ale cim skor keby som dik

hannah393
29. dec 2018

@vevericka13 ďakujem 😊

archanjel008
29. dec 2018

@kacicka30 najlepšie je testovať ak už mešká to skôr to nemá zmysel a niektoré testy robia poriadnych duchov

katarina5194
29. dec 2018

@kacicka30 podľa mňa sa moc na to sustredis. Strašne túžiš aby tam bola druhá čiarka. Ja to chápem. Ale nechaj tomu čas. Skus vypnúť a nesustredit sa na to. Pretože vieš sama dobre ze keď túžiš po niečom tak to just nevynde. Kašli na to a uvidíš ze to pôjde aj samé. Držím palce

archanjel008
29. dec 2018

@kacicka30 ja som toto nacvičovala s testami pred ms zakaždým bol duch a je to blbosť lebo celý ten proces kým sa vajíčko uhniexdni a začne produkovať hcg je keď je uhniezdnene v maternici takže v čase meškania je pekná čiarka 3 dní meškania kolajnica žiadna z nás nevie presne na hodinu kedy nastala ovulácia a všetko pred ms to je také treba nechať tomu čas a každé 2 dni musí čiarka silnieť hcg sa zdvojnásobuje ak si predtým mala hcg že ukázalo ducha muselo byť minimálne 25 testovala si o pár dní hcg sa zdvojnásobuje každý druhý deň takže by si ho mala mať okolo 100ciarka by bola oveľa viditeľnejšie nemá to nič s citlivosťou testu ak by si urobila 10test tak už by boli čiarky silnejšie a ukážu skôr ako pri 25 lebo už zachyti hcg v hodnote 10 takže podľa mňa ten test robí duchov falošných urob si v čase meškania digitálny a uvidíš hneď

val9
29. dec 2018

@archanjel008 maximálne súhlasím ... z vlastnej skúsenosti tak isto testovala som pred termínom ms a nič biele testy ... už som bola sklamaná, že opäť nič a po 3 dňoch meškania mi vyšiel slabučký duch 🙂 zase sme tomu veľkú váhu neprikladali .. na 4.deň meškania digi pozitívny 1-2. Aj lekárka mi potvrdila, že buď som mala veľmi neskoro ovu alebo a toto myslela vtipom drobček sa rozhodoval, čo sa bude diať :D pretože aj teraz sme o cca 1.5 týždňa menší pokiaľ to rátam od poslednej ms. Proste príroda a ten tam hore všetko zariadi tak ako má byť 🙂

hennyinnsbruck
29. dec 2018

@archanjel008
@val9 ja som mala ovulu odsledovanu ovu testami aj folikulometriou, testy 1duch zakazdym ca 10dpo(3 tehotenstva s toho 2 biochemicke), zakazdym pred MS, ale ako pise archanjel, ono to musi silniet ked to je zdrave tehotenstvo. Pri druhom biochemickom nesilnela a vedela som ktora bije a aj tak bolo.....

val9
29. dec 2018

@hennyinnsbruck jasné, že to je iná okolnosť, keď máš lekárom odsledovanú ovu + testy a vieš kedy presne prebehla. A ja si myslím, že tie testy z kaufu nie sú dobré tak ako niekto písal, že robia falošných duchov. To sa mi stávalo aj s pepino testami a dokonca aj ospevované mamatesty.

kacicka30
30. dec 2018

@archanjel008 tak jasne len ja robim s tymto lebo v tehu mi ukazalo slabe dlhsie a potom silneli

butterfly333
30. dec 2018

@kacicka30 no ako dnes si koľko dpo? Test si dnes nerobila?

dominy12
30. dec 2018

@kacicka30 zlatko ale od 22.12 je už 8 dní to už by si musela mať krásne čiarky na teste od prvého ducha. Ako ti písali baby netlac nechaj voľný priebeh aj keď túžba je veľká. Sme tu viaceré čo túžime po bábätku, ale tak ako písali baby nechať voľný priebeh 🙂

kacicka30
30. dec 2018

@butterfly333 uz nemam test dpo podla menzesu som ovulku mala 14-21

kacicka30
30. dec 2018

@kacicka30 ja netlacim len pisem to co som mala aj vtedy tie testy pomalsie ukazovali tmavsiu ale uz radsej sem nedam nic

hennyinnsbruck
30. dec 2018

@kacicka30 preco sa urazas ved nikto ti vobec nic zle nenapisal, kocky to myslia v dobrom. Nie jedna napisala ze je to divne, resp nemozne aby si mala 8 dni ducha. Bud su to testy po limite, alebo ja neviem. Ale pri normalnom zdravom tehotenstve neexistuje aby 8dni test duchoval. O tom ma nepresvedci nikto. A ozaj to nemyslime v zlom!

lela123
30. dec 2018

@kacicka30 posli mne.do ip ,ak budeš chciet,som zvedava ako budes pokracovat😉

hennyinnsbruck
30. dec 2018

@lela123 to sme asi vsetky....

kacicka30
30. dec 2018

@hennyinnsbruck ja som takto mala aj predtym a potom tmavli,a ty sama si to komentovala ze tmavnu mozno ovulku mam inak mala som neskor a ukaze duchou neviem

hennyinnsbruck
30. dec 2018

@kacicka30 kde? 🤔 Teraz som listovala po 12.dezember a nic som nenasla.... No dufam ze mi vsetky sa mylime a stmavne pekne 😊

hennyinnsbruck
30. dec 2018

@kacicka30 aj ked mas ovulu neskor nemoze duchovat 8dni..to neexistuje. To musia byt polimitove ciarky... Ty si mi velka zahada dievca... 😊

stratenanajdena
30. dec 2018

@hennyinnsbruck ona myslela asi predošlé tehotenstvo ktoré žiaľ skončilo v 6tt tuším?

val9
30. dec 2018

@kacicka30 aj keby si mala ovulku toho 21 čo je posledný deň ako si písala nemusí ti vôbec test ešte nič ukázať kedže je to 9dpo. Jednej ukáže skôr inej neskôr. Testovala si ešte pred vianocami čo podľa mňa je úplne zbytočné. Všetky testy, ktoré si pridávala mi prídu rovnaké. Počkaj aspoň keď ti bude meškať 2-3 dni a vtedy testuj. Kedy mas termín ms? A určite vymeň testy. Každá jedna z nás to myslíme dobre. 🙂

dominy12
30. dec 2018

@kacicka30 písala si, že si mala niekedy od 14.12_21.12 ovuláciu tak nejak čiže nevieš kedy presne tá ovulácia prebehla. Písala si, že dnes alebo zajtra máš dostať mrchu. Čo ak ovulácia prebehla Toho 21.12? Bodaj by stmavla čiarka ale 8 dní ju máš stále takú istú žiaľ :/.... Možno sa tu myslíme no súhlasím s @hennyinnsbruck nemôže ti 8 dní duchovat a už jedno dieťa máš tak už musíš trošku poznať svoje telo či si alebo nie si tehotná

hennyinnsbruck
30. dec 2018

@stratenanajdena ah tak to neviem teda, a je to nepodstatne kedze sa bavime o terajsich testoch ci? 🤔