Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Pri prvom tehu čo bolo pred 7rokmi som si robila test až keď mi 10dni neprišiel menzes a čiarky boli tmavé, ale žeby mi oči vyrazili tak to nie dokonca na druhý deň ráno som si urobila ďalší test tej istej značky a čiarka bola slabšia ,aké tehu som bola a mám krásnu dcérku...moje druhé tehotenstvo tak tam som už niečo tušila tak som si test spravila týždeň pred ms a ukázalo mi čiarku hneď aj keď slabú no každý deň silnela ... Ukázala však preto tak skoro lebo som čakala dvojičky ... Veľmi sme chceli aj prvé aj druhé , tých testov som si aj ja narobila veeeeela , preto viem ,že keď som bola tehotná test proste ukázal ,menzes neprišiel a bodka...žiadny duchovia a keď boli falošný ,ale duch a ozajstná druhá čiarka tak tam je rozdiel ....tak asi toľko , držím palce ...
Ahojte potrebujem rýchlo pomôcť (pre kamarátku) na tehu teste si našla dusíka spravila aj ovulacni a tak je tiež dusík 😊 ale idem k veci môže ovulacni ukázať tehu?
@karinkak892016 ukázal mi aj ovulacny ale keď som mala na tehu teste už peknú čiarku ovulacny musí byť pozitívny dušík na ňom nič neznamená skôr ten dusík na tehu teste to je super nech pekne tmavne
@ereska
@karinkak892016 ako pise ereska.
A a s ovu sa da zistit tehu ale robi sa vtedy z ranneho mocu a musi byt extra mega positivny. Ale je to zbytocne podla mna ked ma tehotensky test doma. Dusik na nom je dobre znamenie ale Dusik na ovu teste neznamena nic. Tam moze byt druha ciarka cely cyklus
@karinkak892016 trosku blba fotka.... Volaco tam je ale tazko povedat co...
@hennyinnsbruck tak mi to odfotila ona 🤔
@simbatko zatiaľ len jedna :(
@karinkak892016 mne to pride doružova,ale rozpity test,či čo
@simbatko nic moja😔
@simbatko ja tam nieco vidim 😊
@eleonora2705 kde?
@eleonora2705 jedna ciarka tam je len.
@darymorka vsetky negativ zamna
@darymorka aj za mňa negatívne
baby... 3 testu slabunky duch viditelny okom..som 21DC... cize cca 8 dni po oplodneni ... len mam krce...pichanie v ľavej strane..akoby vajecnik...je to OK??? ci sa mam bat? minuly rok som mala MA v 12 tyxdni...tak bojim kedze mam krce..poradte
@lowndes tazko povedat... 🤷♀️ Kazda ma ine priznaky tehotenstva. Ja som napr ziadne bolesti nemala.. Ine zeny maju krce... Testuj dalej a ked test bude silniet malo by to byt ok. Drzim palce
@hennyinnsbruck dakujem..snad to bude ok.... aj by som isla zajtra ku gyn ale asi je moc skoro kedze mi este ani nemeskaju svoje dni
@dbs2014 ja tam nič nevidím 🤔🤔
@dbs2014 negativny

@val9 mne ten test 2x dobre ukazal spravim potom zajtra mam.dostat