Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 tak to ma mrzí 😞ja tiež mávam dva dni a tretí len špinim.
@butterfly333 No neviem sama 9 ho idem zenskej uvidim a skusalj sme aj cez menzes aj vcera lebo aj vtedy som otehu
@lowndes kúp si 10 alebo ten 25 z kauflandu, nejaký lacný co tu baby odporúčajú. Ale Hcg rastie každých 48 hodín, takže ďalší test si urob na pozajtra. Ale ja skoro nikdy nevidím duchov ale tebe sa mi tam niečo črtá. Inak keby si si nebola istá kúp si digitálny Clearblue, ten mi ukázal keď som mala slabého ducha že som tehu.
@lowndes na tom pôvodnom teste ta slabá čiarka bola, ak další test je negatívny ešte nič neznamená, rôzne testy majú rôzne farbiva , nemusia rovnako intenzívne ukazovať výsledok. Ja som poobede a večer mala vždy silnejšie čiarky ako ráno, a malo by to byt teda opačne 🙂, ale nemusí. A 25 kovy test mi ukázal krajšie na 2.den meškania ako 10-kovy🙂
@lowndes mal by ukazat... Ja neviem ja na tom teste nic nevidim.. Opytam aj teba, bolo to v limite?
@hennyinnsbruck v limite urcite...este skusim dnes inu znacku a koncim s testovanim.... asi sa zmierim s tym ze mne to jednoducho nikdy nevide
@lowndes ale prestan blbosti tarat... Ze nevyjde.. Jasne ze to vyjde.😉😉 Nejak som nezachytila, kolko dpo si?
@hennyinnsbruck 11DPO.... tebe sa to povie ked rok a pol dufam a stale nic... min. rok som potratila v 12tyzdni.... teraz mam sex aj na plodne dni aj mimo a nic.. :( a ked uz vidim na teste naznak ducha a bolia ma prsia atd. tak uz dufam ze to vyslo..a zase bum..nic.... a je do roka 2019 pojdeme 3ja.... :(
@dbs2014 je síce rozpyti ale nezúfaj mne test na 10 deň meškania ukázal ducha aaz po 14 dnoch meškania silné čiarky ajto som testovala večer...... Držím palce ak ms nepríde do 15 dní atest by nevyšiel sup kdr držím palce
@lowndes takúto /som mala ja keď mi msmeskala10 dní a až na14 deň večer mi obycajny test pepino z tesca ukázal koľajnice 😉držím palce nech to vinde
@lowndes ah moja ja ta chapem ver mi.. Mam 2 biochemicke za sebou, vysetrenia v nemocke, vselico... Z byvalym sme sa dlho snazili a ked konecne bolo bum, biochemicke... Z 2 partnerom na prvu supu a zase biochemicke. Do tretice to vyslo chvalabohu. To uz ma lekarka na Genetiku poslat chcela. Povedala som alebo do tretice vsetko dobre alebo kaslem na to.... Je to na psychiku ja viem. Tiez mam za sebou desiatky testov robenych 😞 podari sa urcite
@hennyinnsbruck @maciatko950 dakujem baby... snad to vide....

@butterfly333 No menzes dosiwl pondelok ale aj koncil vcera