icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kacicka30
3. jan 2019

@butterfly333 No menzes dosiwl pondelok ale aj koncil vcera

butterfly333
3. jan 2019

@kacicka30 tak to ma mrzí 😞ja tiež mávam dva dni a tretí len špinim.

lowndes
3. jan 2019

@lucinika no meska... za 4 dni mam mam..a toto bol test s citlivostou az 25... tak ak si zajtra rano urobim test s citlivostou 10 tak by mohli byt silne ciarky. teda silnesie?? akurat som bola v sprche a pozeram ze mam neskutocne velke bradavky....

kacicka30
3. jan 2019

@butterfly333 No neviem sama 9 ho idem zenskej uvidim a skusalj sme aj cez menzes aj vcera lebo aj vtedy som otehu

lucinika
3. jan 2019

@lowndes kúp si 10 alebo ten 25 z kauflandu, nejaký lacný co tu baby odporúčajú. Ale Hcg rastie každých 48 hodín, takže ďalší test si urob na pozajtra. Ale ja skoro nikdy nevidím duchov ale tebe sa mi tam niečo črtá. Inak keby si si nebola istá kúp si digitálny Clearblue, ten mi ukázal keď som mala slabého ducha že som tehu.

lucinika
3. jan 2019

@lowndes tie bradavky môžu byť znakom tehu, mne sa trochu zväčšili prsia a neskutočne dvorce 🙊

lowndes
3. jan 2019

@lucinika kupila.som si v lekarni nejaky rapid test 10..... tak idem skusit....a ten z foto to je zrovna test z kauflandu...intimed..2 ks v baleni....

ikonica
3. jan 2019

@lowndes skusis teraz ci rano?

lowndes
3. jan 2019

@ikonica myslis ze aj teraz mozem..? nepockam na ranny moc? ci

ikonica
3. jan 2019

@lowndes radsej pockaj ;) ja len ze si napisala "idem skusit" a vyznelo to ze akoze hned teraz :D drzim prsty na rano ;)

lowndes
3. jan 2019

@ikonica idem ted..v baleni su 2ks..tak jeden ted a druhy rano.. 🙂 som zvedawa...hned pisem ako to dopadlo

ikonica
3. jan 2019

@lowndes no to som zvedava 🙂

lucinika
3. jan 2019

@lowndes odfot nám ich, ďalšie si eventuálne urob najskôr za 48 hod aby bolo niečo vidieť

lowndes
3. jan 2019

@ikonica @lucinika tak baby....nic... :( velmi som sklamana...ani naznak ciarky

ikonica
3. jan 2019

@lowndes nepila si vela predtym? Skus este rano alebo az v sobotu rano...

lowndes
3. jan 2019

@ikonica pijem velmi vela ..az moc poslednou dobou a kazdych 15 min chodim cikat. mam zvysenu teplotu 37,2 som zistila prawe...

dbs2014
3. jan 2019

@lowndes vidím slabulinku druhu čiarku skús test z ranného moču držím palce nech sú krásne //

looola
4. jan 2019

@dbs2014 ten test je absolútne nehodnotitelny , treba spraviť nový , farbivo sa nesmie rozpit , platby je iba ak sa druha čiarka objaví na mieste kde má byt, inak neplatný

looola
4. jan 2019

@lowndes na tom pôvodnom teste ta slabá čiarka bola, ak další test je negatívny ešte nič neznamená, rôzne testy majú rôzne farbiva , nemusia rovnako intenzívne ukazovať výsledok. Ja som poobede a večer mala vždy silnejšie čiarky ako ráno, a malo by to byt teda opačne 🙂, ale nemusí. A 25 kovy test mi ukázal krajšie na 2.den meškania ako 10-kovy🙂

lowndes
4. jan 2019

@looola toto je to ze 25 mi ukazuje a 10 vobec..a pritom 25 som si robila poobede..cudne...ale vidim ze aj ty si na tom tak bola..tak snad som tehu .nic viac si nezelam..

hennyinnsbruck
4. jan 2019

@lowndes mal by ukazat... Ja neviem ja na tom teste nic nevidim.. Opytam aj teba, bolo to v limite?

lowndes
4. jan 2019

@hennyinnsbruck v limite urcite...este skusim dnes inu znacku a koncim s testovanim.... asi sa zmierim s tym ze mne to jednoducho nikdy nevide

hennyinnsbruck
4. jan 2019

@lowndes ale prestan blbosti tarat... Ze nevyjde.. Jasne ze to vyjde.😉😉 Nejak som nezachytila, kolko dpo si?

lowndes
4. jan 2019

@hennyinnsbruck 11DPO.... tebe sa to povie ked rok a pol dufam a stale nic... min. rok som potratila v 12tyzdni.... teraz mam sex aj na plodne dni aj mimo a nic.. :( a ked uz vidim na teste naznak ducha a bolia ma prsia atd. tak uz dufam ze to vyslo..a zase bum..nic.... a je do roka 2019 pojdeme 3ja.... :(

maciatko950
4. jan 2019

@dbs2014 je síce rozpyti ale nezúfaj mne test na 10 deň meškania ukázal ducha aaz po 14 dnoch meškania silné čiarky ajto som testovala večer...... Držím palce ak ms nepríde do 15 dní atest by nevyšiel sup kdr držím palce

maciatko950
4. jan 2019

@lowndes takúto /som mala ja keď mi msmeskala10 dní a až na14 deň večer mi obycajny test pepino z tesca ukázal koľajnice 😉držím palce nech to vinde

hennyinnsbruck
4. jan 2019

@lowndes ah moja ja ta chapem ver mi.. Mam 2 biochemicke za sebou, vysetrenia v nemocke, vselico... Z byvalym sme sa dlho snazili a ked konecne bolo bum, biochemicke... Z 2 partnerom na prvu supu a zase biochemicke. Do tretice to vyslo chvalabohu. To uz ma lekarka na Genetiku poslat chcela. Povedala som alebo do tretice vsetko dobre alebo kaslem na to.... Je to na psychiku ja viem. Tiez mam za sebou desiatky testov robenych 😞 podari sa urcite

lowndes
4. jan 2019

@hennyinnsbruck @maciatko950 dakujem baby... snad to vide....

soncita22
4. jan 2019

Ahojte, poprosim o mensiu radu, ci na mojom testiku nieco vidite-je z rana, z prveho mocu a je 25vy. Mrcha by mala prist dnes alebo zajtra, som 35DC.
Prva foto upravena, negativ a original.
Dakujem za kazdu reakciu. 💕 😊

lucinika
4. jan 2019

@soncita22 za mňa negatívny, na tom negatívne to vyzerá skôr na kanálik 😔