icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

katarina5194
6. jan 2019

@hennyinnsbruck ale naozaj tam vidno čiarku ktorá by chcela ísť von

dominika_sk
6. jan 2019

@hennyinnsbruck vieš čo, ja sa doho tehotenstva vobec nehrniem. Žiadne meranie teploty, ovulačne testy ani nič takže sklamana nebudem. Keď to ma prisť tak to pride. Ale keď čitam tvoje komentare mam pocit že negativna si tu akurat ty 😁 tam kde 30 žien napiše niečo tam vidno, ty pišeš negativny. Bola si už u očneho niekedy?

dominika_sk
6. jan 2019

@katarina5194 ešte jednu dam, možno lepšiu

michaelachlebinova
6. jan 2019

@dominika_sk presne takého ducha som mala ja a teraz ten duch sedí vedľa mňa
😂

dominika_sk
6. jan 2019

@michaelachlebinova ja už tiež jedneho ducha mam👻😂

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@dominika_sk
ty vies co aj sa chystam ocnemu zase, v tehotenstve sa mi oci zlepsili, ale zas sa horsia, musim ich dat skontrolovat, diky ze sa zaujimas o moje zdravie☺️

Nie nie som negativna, len uprimna.
Raz som tu mala utok na moju uprimnost a zato ze vsade pisem negativ...
Nepisem to preto lebo som '' negativna'' alebo preto lebo zle vidim, proste nemam rada ked nejaku snazilku namotavaju...na 99% mam aj tak pravdu.

Patrila som k dlhorocnym snazilkam , desiatky testov mam odtestovanych, a neverim na zacinajuce ciarky, a na ciarky co sa zjavia po 15min alebo ciarky co zmiznu... Lebo som to vsetko zazila.... A viem dobre co je to cakanie a tuzba po babetku..

Takze ak sa ti nepaci moja uprimnost, nevsimaj si ma prosim. Nie som tu ozaj zato aby som niekoho buzerovala, ale pomohla. Niekto oceni moju uprimnost, niekto nie.

dominika_sk
6. jan 2019

@hennyinnsbruck ano, ja to oceňujem v pripade že su tu fotky na ktorych vidno “niečo” len v špecialnom lome svetla za svitu mesiaca, v uhle a po kontraste. Ale tato moja akože čiarka vybehla hneď a vidno ju volnym okom, dokonca je ružova.

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@dominika_sk a ta druha Foto je lepsia na prvej bolo len vrsok vidno...

Este som zabudla... Radsej nech ma snazilka radost z // ked niekto povie negativ akoby sa mala zbytocne tesit a nic z toho...

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@dominika_sk ako som pisala na druhej foto je lepsie vidno, tu druhu fotku som videla az potom co som ti roman pisala😂😂😂 nech pekne silnie🤞

dominika_sk
6. jan 2019

@hennyinnsbruck pri prvom som sa snažila vyše roka, pri druhom to bol abort. Aj tak uverim až v porodnici keď to raz pride, neboj sa😁

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@dominika_sk pride pride urcite 👍👍 kedy testnes zase?

dominika_sk
6. jan 2019

@hennyinnsbruck keď sa mi bude o tretej chcieť skočim si kupiť test a urobim rano ale aj tak si myslim že je to kravina😁

ikonica
6. jan 2019

@dominika_sk a ms si mala normalnu? kolky dc si?

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@dominika_sk no som zvedava aky bude zajtra

katarina5194
6. jan 2019

@dominika_sk ved to je jasná druhá ciarka. Gratulujem. Ešte nech potvrdí Dr a bude to 🙏🙏

katarina5194
6. jan 2019

@dominika_sk ja som mala prvú takúto. A teraz som začala 16tt ☺️☺️🙏🙏

dominika_sk
6. jan 2019

@ikonica
@hennyinnsbruck aha, tak som 17 dc 3 dni po ovulacii pravdepodobne, nie 2 dni pred😁 veď vravim že to nesledujem😂🤦🏼‍♀️ Ms bola dva dni celkom slaba treti deň taky hnedy soplik. A presne viem aky test bude zajtra, biely ako sniežik😁

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@dominika_sk ak to tam bude tak je mozne ze ovula sa posunula o tyzden. .. Uvidime zajtra tazko teraz polemizovat...keby to bolo z minuleho cyklu boli by // poriadne silne nie?

dominika_sk
6. jan 2019

@hennyinnsbruck určite by boli kolajnice. Teda dufam že to nie je nič z minuleho cyklu lebo ty bol pruser určite😱

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@dominika_sk vyckame do zajtra... Alebo testni vecer 😂

dominika_sk
6. jan 2019

@hennyinnsbruck veď aj ma trha že by som, ale radšej vydržim😁

ikonica
6. jan 2019

@dominika_sk co ak si mala ovulu niekde tesne pred ms alebo po ms... tak by to este nemuseli byt koajnice...

dominika_sk
6. jan 2019

@hennyinnsbruck už je suchy, naživo to vyzera ružove ale na fotke skor sive. Hovorim, bude to hovadina. Ale na zdvihnutie adrenalinu dobre😂👍🏻

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@dominika_sk 😂 sranda musi byt😂

lulinka99
6. jan 2019

Tak a sú tu krásne koľajnice zrána😍😊

hennyinnsbruck
6. jan 2019

@lulinka99 krasa☺️gratulujem🤩

butterfly333
6. jan 2019

@lulinka99 nádherné gratulujem

katarina5194
6. jan 2019

@lulinka99 to sú teda riadne koľajnice ved včera si dávala test kde bola druhá čiarka slabúcka a dnes takto 🙏🙏 gratulujem 🤰🤰

looola
6. jan 2019

@hennyinnsbruck ja vidím podobne ako ty, negatívne testy negatívne. Tiež sami zdá niekedy že sa hľadá čiara tam, kde nie je, hlavne ak pár dni po ovulácii kedy aj u tehotnej by boli testy ešte negatívne. Potom dôjde MS a ženy sú sklamane, lebo xy im tu potvrdilo že tam čiarku vidí. Je v poriadku tešiť sa z toho keď niekto napíše to čo počuť chcú, ale netreba sa urážať na tom ak niekto napíše pravdu na negatívny test že tam nič nevidí.